Lóg a levegőben ez az írásod, nincs egyik hsz-omhoz sem csatolva, emiatt nem tudom, hogy úgy írtad-e ezt meg, hogy a benne említett 37850-s írásomon kívül olvastad-e témában a 37850-s írásom után írt írásaimat is, pl. a 37852-t és a 37864-t?
Mert nem látom ebben az írásodban az ezen írásaimban írtak “nyomát”,
- sem a hegemón fejedelemként bizony a Máté 2.6 szerint nagyonis és teljesen egyeduralkodóként uralkodó Jézusról szóló 37852-s írásomét,
- sem az újszövetségben nagyonis használt ”συμβασιλεύω/symvasilévo/társuralkodás görög ige Lukács 3.1-béli hiányáról írt 37864-s írásomét.
Tudod, segítek én neked abban mindig Neked abban, ha az Igében igenis benne lévő tartalmat kellően kell kibontani, és nem csak egy-egy igéből vonva le általánosításokat.
És természetesen a Dániel 9.26-ban az van leírva, hogy a 69. évhét leteltekor ölik meg a Messiást, és nem a 70. évhét közepén. Ezt csak Te tolod a következő évhét közepére, de majd meg írok erről még Neked újabb, szintén ezzel kapcsolatos igék alapján.
Addig is javaslom, hogy olvasd el és értelmezd a 37852-s és a 37864-s, e témába illő írásaimat is, mert amiatt írtam azokat, hogy ne legyenek kihagyva e vitában.