Yag Creative Commons License 2000.08.28 0 0 93
KessMe :

Ha nem veszited el az álmaidat akkor bármit megtehetsz . Néha az a baj , annyira törünk elöre , és hajtunk eszeveszetten , hogynem is vesszük észre , mi minden más lehetöségünk lenne még.
Biztos jó lehet egy bárónénak. Egyenlöre iylen nemesi cimeket nemigazán osztogatnak jobbra balra. De azt senki nem mondta hogy világ életében az ember a munkahelyböl és aból pénzböl élhet meg amit a fönöke ad. Ez inkább hat álomnak ha figyelembe vesszük egyik sem biztos hogy mindig van. Ha van egyáltalán.

Egy könyv hátoldalán olvastam egy indián közmondást :
"Ha nem adod fel a multad , soha sem lesz jövöd."

Egyébként nem lenne nekem a a munkahellyekkel (állással) semmi bajom , ha nem lenne ilyen torturás és olykor teljesen szubiektiv elbirálási rendszere . Kaparhat az ember ha megkapott egy állást , mert másik 20 is pályázik rá. Kicsit mindha kifordult volna a világ. ........dehát ez van . Nem mindig vesszük észre a változásokat.Pedig szemelött elöjönnek a megoldások.
Az meg szerintem majdnem biztos, ha Te onnan el akarsz jönni , akkor el is fox jönni. Ahogy olvasom nem nagyon tarthat vissza semmi. Ha nem mindenáron mukát , hanem pénzkeresetet keresnél akkor kicsit szélesedne a lehetöségek köre. Láthatod , a munkavállallásnak és alkalmazásnak milyen macerái vannak :))))

Nem könnyü semmi, ezt el kell könyvelni.

A topic jol van . Pihenünk. Majd szusszanás után uj kérdések után nézünk. :)

Yag

Előzmény: KissMe (92)