gumikacsa Creative Commons License 2000.08.28 0 0 1386
Sziasztok!

Eddig csak szorgosan olvasgattam a topicot (meg persze jegyzeteltem és gyujtöttem az ötleteket), de most konkrét tanácsra van szükségem. A múltkor muszakát csináltam, a recept szerint a felszeletelt padlizsánt (sózás, leitatás után) 2 evokanál olajon meg kell sütni. Nos, ezt a két evokanál olajat az elso szelet padlizsán úgy felszívta, mint a szivacs. Újabb kanál olaj, újabb szelet sütés. A végén így vagy másfél deci olajat felszívott a kaja, és persze érzodött is az ízén, hogy tocsog az olajban. Segítsetek, mit rontottam el?? Pedig egyébként nagggyon finom lett volna.
UI: teflonban sütöttem, próbáltam nem utántölteni az olajat, hanem "szárazon" folytatni a sütést, de úgy valahogy egész másmilyen lett, nem olyan szép piros.

Elore is kösz a tanácsot: Gumikacsa