vámmentesss Creative Commons License 2026.05.18 0 1 294471

Te egy nagyon becsapott ostoba módon gondolkodó ember vagy!

———————————————————-

A 294467-t Neked írtam, válaszolj az ott feltett kérdésre, mondd meg nyíltan, hogy elfogadod-e a bibliai igéket egy-egy állítás igazolására, vagy sem?

Mert ha nem fogadod el, akkor semmi súlya sincs az írásaidnak a Bibliában írtakat igaznak tartó emberek számára, addig csak üres duma itt a beszéded az Igén alapuló írásokkal szemben.

Ez van.

Ja, elterito meg nem érti, hogy miért tiltottad le Őt, hogy elérhessen Téged, ha akarja, de ha neked így jobb a közérzeted, akkor persze ezt is megérti, nem lepődik meg azon, ha ilyen hisztis vagy, hiszen írt Rólad emiatt itt is néhány hónapja…

Ahogyan én sem lepődöm meg ezen a hisztizési hajlamodon, lévén ideje lenne már kilépned abból az itt gyakorta hangoztatott mantrádból, hogy “jajj, engem abban a hitgyüliben a csúnya, rossz, bibliás tanító bácsik totál agy(on)mostak 1992-1998 között, és azóta sem tudok magamhoz térni!”

Állj már a talpadra, és szakadj már le a HGy-ban közel 30 éve eltöltött 6 évedről, mint vélt vagy valós sérelem forrásodról, és ne nyafogj még 2026-ban is emiatt, kb. minden búd és bajod jelenlegi okaként feltüntetve azt a 30 évvel ezelőtti 6 évedet!

Előzmény: Szpré (294470)