_-Gabor-_
2026.05.17
|
|
0 0
961
|
Nyomónyíláson keresztül feltöltöttem, jól működik. Üres hidrofort (már alig folyik víz a csapból, nyomás sincs) 25mp alatt feltölt 3 bar-ra, de utána a mérő meg sem mozdul, a motor nem kapcsol le, tölt tovább, hangján érezhetően tele van már a hidrofor. Nem mertem kivárni, hogy magától kapcsoljon ki. Attól tartok, lehet 3 év után elromlott a nyomáskapcsoló. Van ebben valami automatikus védelem vagy valós veszély, hogy felrobban a hidrofor? Úgy emlékszem régebben is ilyen hangja volt kikapcsolás előtt, de nem mertem tovább engedni. 10 literes vödörbe, kb. 7-8 liter vizet enged ki. Illetve locsolás közben is felmegy 3 barra és utána már nem mozdul meg a mutató. Egyébként locsoláshoz melyik csatlakozó jobb, 1/2-es belső menetes csatlakozó vagy ez lefojtja a motort (nem tudom mennyire probléma ez?) vagy inkább ilyen tömlővég kellene a nagyobb belső átmenet miatt? Az a gond, hogy nem emlékszem arra, hogy régen locsolás közben is kikapcsolt a motor vagy csak akkor ha csapról sok vizet engedtem ki. Csap is meg locsoló kimenet is van rajta. |
|