bolygohollandi Creative Commons License 2000.08.25 0 0 215
Bocs MAMAhal, a gunyorosság a "betegség"-nek szólt, mint minősítésnek, nem személyednek és véleményed egészének - amivel, mint azt többször is írtam egyetértek, azt is tiszteletben tartom, hogy segítő szándék vezérel, mint itt mindannyiunkat, mégha természetesen más és más hangnemben, stílusban fogalmazzuk is meg a dolgot, szóval bocsánat mégegyszer.
Azért hadd kekeckedjek:
Volt olyan időszak az életemben, amikor egy olyan nap, amikor nem játszhattam el egy Bach-darabot a gitáron, mintha fizikailag viselt volna meg, akkor, ott úgy gondoltam ez oly szervesen hozzátartozik az életemhez, az egészséges életvitelemhez, mint a mindennapi fürdés, hogy e nélkül nem bírok létezni, s ezt sokkal kevésbé kihagyhatónak tartottam, mint egy üdítő szeretkezés kihagyását. Természetesen ez nem jelentette azt, hogy csodálkoztam volna rajta, a többi nép nagyon jól elvan Bach fúgák nélkül is.
Ok, nem jó a hasonlat (megelőzöm: durvább elmék majd nyilván élcelődnek rajta, hogy akkor keféljek a gitárommal), de miért kellene mindenképpen egy egészséges embernek kívánnia a szexet?
Mert mi kívánjuk?

Nem éreztem lenézőnek, "magas lónak" a hozzászólásodat, annak fényében pedig, hogy Magad is megszenvedtél a mostani boldogságodért szintúgy csak tisztelni (s őszintén szólva egy kicsit irigyelni) tudlak4
bolygó -aki tényleg bolyong

Előzmény: MAMAhal (214)