Zig_d Creative Commons License 2000.08.25 0 0 828
EX

Egyrészt őszintén örülök, ha tényleg személyesen is sikerül végre, (még egyszer, sokadszor, újból) beszélgetni egyet, esetleg végigtárgyalni sok mindent.
Azt, hogy hátbatámadtunk volna, továbbra is túlzásnak tartom, sőt, ha nem gondolnék bele a Te helyzetedbe (megpróbálva a Te szemeddel nézni a helyzetet), akkor minden bizonnyal ki is kérném magamnak. (Hogy kire gondolhatsz még, sajnos nem nagyon tudom elképzelni, túl sok szereplős lett ez a dolog ahhoz, hogy igazán tisztán lehessen látni... Gál könyv-Monsters, vagy mi a fr@ncra gondoljak?!)

Siófokban - a dolog jelentős részét tekintve - igazad van. Én minden lehető fórumon hangoztattam, hogy mellénk (inkább mellém) álltatok akkor, bár tegyük is hozzá, számomra ez egy teljesen normális és alapból elvárható dolog volt, hiszen - a lentiekben már sokszor ecseteltem - a táboron belül ilyen jellegű "villongásnak" (talán az atroctás megfelelőbb szó) még akkor sem lehet helye, ha történetesen egy teljesen új csoportról vagy teljesen új srapiról van szó.
Hucullal nem lehet bírni. Ezt Neked is látnod kell, bár ebben a kérdésben is csupán részben tudok igazat adni Neked, hiszen az, hogy a Fradi körüli botrányokban egy újságíró, pláne egy Csurka Gergely jellegű gennyes alak mit hoz ki, az jórészt független a tényektől és eseményektől. (Elég, ha talán csak arra utalok amit Valaki is emleget: valakik belső ellentéteket kívánnak szítani közöttünk és ez az ominózus eset csak egy eklatáns példája volt ennek.)
Abból a szempontból viszont tökéletesen igazad van, hogy Huculnak elég rendesen elítélő véleménye van mind a hooliganizmusról, mind pl. a II-esnek a Fradi körüli tevékenységéről (és ez utóbbit elég tágan kell értelmezni), ennek ellenkezőjéről még én sem igazán tudom/tudtam meggyőzni, pedig jórészt ugyanazon érveket hozom fel neki, mint amit ti is gyakran hangoztattok (pl. a Fradi tábor országos tekintélyének megteremtése). De meggyőződésem, hogy mindketten (és mindannyian) kellően értelmesek vagytok ahhoz, hogy megbeszéljétek ezeket a dolgokat magatok között, amire - valljuk be már nagyon régóta szükség lenne -, és nagyon szertném - Huculnak is ezt magyarázom - ha megpróbálnátok egymás helyzetébe, gondolkodásmódjába helyezkedni és íly módon megérteni egymás indítékait.

(Csak zárójelben jegyzem meg, nem tartom járható útnak azt a verziót, hogy ahányszor kommunikációra kerül a sor mindig csak az "én abbahagytam, nem érdekel, nem foglalkozom vele" gondolatig tudtok eljutni. EX! Van saját véleményed, el is szoktad mondani - mint azt a mellékelt ábra mutatja - egyszer beszéljétek már meg rendesen a dolgokat!!! Ne interneten keresztül üzengessetek kvázi egymásnak! Nem hiszem, hogy nem tudnátok egyfajta békét/fegyverszünetet kötni. Úgy érzem picit mind a ketten kötitek az ebet a karóhoz...)

Továbbá - ezek szerint hiába magyarázom - a Greenternet, mint olyan, még nemigen alakított ki egységes, önálló véleményt, csupán egyes tagok (?) magánakcióiról van szó, amiket - az én legnagyobb sajnálatomra - azonosítanak a teljes csoport véleményével...

Próbáljátok egy kicsit megérteni egymást (és itt nem csak kettőtökre gondoltam...)!

Hajrá Fradi és Szebb Jövőt!

Zig
(Greenternet)

ui.: Az, hogy három "nagyon régi barátod" megsértődött, őszintén sajnálom (de tényleg). Viszont mindig is Ti mondtátok, hogy a II-es egyfajta "belső rendőrség" nálunk. A siófoki fellépésetek pedig - azt hiszem - teljesen jogszerű és indokolt volt (mellesleg minden tökéletesen békés keretek között zajlott és ért véget). A dologhoz azt is tegyük hozzá, hogy az a srác aki miatt az egész elkezdődött valahogy már nem merte (?) megvárni tettének következményeit, ami megint nem egy túlzottan korrekt eljárás...

Előzmény: EX (822)