GALA Creative Commons License 2000.08.25 0 0 1674
A meccs koreográfiája ( 10 emberrel 2 gól ) és a továbbjutás az utolsó percben elvakíthat sokakat . Ez egy k gyenge meccs volt egy k gyenge ellenféllel szemben . Én kint a 10 percben megjegyeztem , ezeknek 5-10 gólt kellene rúgunk . Csak néha tudtak egymáshoz passzolni , ha bárkit megtámadtunk azonnal elvesztette a labdát , a 2. félidőben emberelőnyben a térdükön jártak . Ha mi nem egy tápiószecső nb20 szintjén állnánk ez nem így alakult vona . Az első félidőben világosan látszott GŐZÜNK SINCS HOGY AKARUNK TÁMADNI , A VÉDELEM MEG KATASZTRÓFA .( az meg hogy ha nyerni akarunk miért 6 védővel kezdtünk , aztán emberhátrányban meg 6 támadóval játszottunk , hát nem dícséri a Mezeyt. Nem azt mondom , hogy rosszul cserélt , hanem , hogy eleve nem így kellett volna felállni.Ez tisztán látszott a 2. félidőben hogy a 3 védő is elég . Ok kockázatos de 6 védő-védekező már nem is dupla kotton hanem egy egész teherautónyi főleg egy nemzetközi kupameccsen . Ha kapunk egy német,angol vagy olasz csapatot , akkor hány védővel fogunk kiállni ??? Még jó ,hogy Ari már legalább 1x nem lehet ott:-)( .

Teljesen egyetértek Mcsabával azzal együtt hogy rászántam a pénzt , drukkoltam ( mint egyébként bármely magyar csapatnak megtettem volna )a góloknál is ugráltam , de attól még nem leszek vak.

Geyza , ha nem akarsz csalódni NE NÉZD VISSZA VIDEÓN , AZ ÖSSZES ILLÚZIÓDAT ELVESZTED. Én belenéztem.