Zig_d Creative Commons License 2000.08.24 0 0 813
EX

> Arra emlékszel és állítod/B.B.-vel együtt/,hogy őket csak a Fradi iránt érzett szeretetük motíválja. <

Nem állítom, csak bízom benne... és ez igencsak jelentős különbség, minthogy abban is bízom, hogy Téged is, Valaki-t is, és mindannyiunkat ez motivál!

Kopeczki barátunkról pedig meg van a véleményem... ha rajtam múlna maximum a saját pénzén engedném be az Üllői útra, pont úgy ahogy egy átlagos Fradi szurkoló bejöhet egy meccsre, és aztán gyorsan felejtsük el egymást...

> Ami még furcsa,hogy titeket és a Monsterst is a kettes/vagy legalábbis egy-két ember/fogadott el először partnernak és támogatta a Fradistáknál akkor még semmibe vett ultra mozgalmat és jelentette ki,hogy tiétek a jövő! Majd amikor ezen emberek segítségével is/és persze sok munkával/elfogadott és neves csoporttá váltatok a Monsterssel együtt a Fradisták között,akkor beálltok a fröcsögők táborába,mert most éppen ez a népszerű. <

A bókokat köszönöm, ha azokat komolyan gondoltad, akkor őszintén meg vagyok döbbenve.
Azt, mint már előző levelmben próbáltam tisztába rakni, hogy minket ki és hogyan fogadott el/be nem hiszem, hogy elfelejtettük volna (bár jobban belegondolva néhány embert jó lenne emlékeztetni rá), viszont azt is gyorsan tegyük hozzá, hogy egy újonan alakult szurkolói csoportot - tulajdonképpen - alanyi jogon kellene "partnerként" kezelni, hiszen elvileg ők is egy célért (azaz A Célért) jöttenk - bízzunk benne - létre. A táboron belüli erőviszonyokat (és itt még véletlenül sem vagyok hajlandó a fizikai erőviszonyokra gonolni - minthogy egy táboron belül ilyen felosztás nem lehet!), továbbá, mindenkinek tudomásul kell venni. Én ezek tudatában próbáltam bevezetni a Greenternetet a Fradi-táborba. És meg merem kockáztatni, nem sikertelenül. (Azért az ultra- , valamint a hooligan-mozgalomtól is el kell választani a GGG-t, hiszen az utóbbinak elég nevetséges lenne, az előbbihez pedig picit más hozzáállásra és aktivitásra lenne szükség.)

Az, hogy beálltunk volna a "fröcsögők táborába" mert "most éppen népszerű", nem tökéletesen igaz. Egyesek hangoztatják véleményüket ez egy dolog. Hivatalos véleményként - legnagyobb örömömre, és szerintem szerencsére - még semmi sem jelent meg, ez pedig a másik. Azt pedig, hogy "mert most éppen népszerű" egyenesen kikérem magamnak, mert ha így gondolkoznék, akkor mondjuk '94-ben bősz mszp szavazó lettem volna, két évvel ez előtt pedig - gondolom - Fidesz... Én, személy szerint minig is igyekeztem megtartani saját stílusomat, és ha egy mód volt rá, az éppen aktuális divattal szemben mozogni. (Egyébként nem hiszem, hogy a Fradit érintő bármely kérdésben lehetne divatról beszélni ... ismét leírom, bár már eleget hangsúlyoztam: itt kő kemény meggyőződések vannak, és igen, hogy Valaki-re hivatkozzak, frontvonalak, legnagyobb bánatomra, és ami a legfontosabb: részigazságokkal. Soha a büdös életben nem lesz egyikőtöknek sem tiszta igazsága...)

Hajrá Fradi és ... Szebb Jövőt!

Zig
(Greenternet)

Előzmény: EX (798)