Márton Lipcsik Creative Commons License 2026.04.18 0 0 10500

Kedves Cippancs és Mindenki!

Ha nem valamilyen bizalmas körből, hanem nyilvános csatornákon keresztül szerezted azt az információt a Törvényszéktől, hogy "valaki részfellebbezést" nyújtott be, akkor kérlek, tedd itt közzé a hírforrásodat!

Meggyőződésem,  hogy a jelentős számú károsult egyike sem támadhatta meg bármilyen siker, vagy eredmény reményében a felszámoló 2023. szeptember 29-én  keltezett Zárómérlegét, amely 2024. január 23-án érkezett a Törvényszékre. Annál inkább állítom ezt, mivel Hitelezői Választmány hiányában egyetlen károsult sem rendelkezhet olyan pénzügyi, gazdasági ismeretanyaggal, amellyel cáfolni lehetne a felszámoló bármilyen írásban rögzített állítását. 

(Természetesen az emberi gyarlóság felülkerekedhetett olyan korábban  "okoskodó", "gáncsoskodó" károsultban, akinek "filléres" összegben van megállapítva a megtérülési lehetőség, és annak jelentéktelen volta miatt "dögöljön meg a szomszéd tehene is!", hogy a 10-20 ezres, vagy 1-200 ezres kártérítésre várók is még később juthassanak a már-már teljesen elértéktelenő összeghez.)

Ezzel szemben fennállhat az a gyanú, hogy maga a felszámoló az, aki érdekelt lehet a kifizetési határidő elhúzódásának, amennyiben a birtokában lévő, követelésekből kielégített 2.8 milliárd forint összeget nem egy elkülönített "letéti számlán" tárolja, hanem azt kezdettől fogva kamatoztatja. Ez esetben ugyanis ezeket a halmozódó kamatokat nem kell kifizetnie, hanem az számon kérés nélkül nála maradhat.

Ennek a feltételezhető gyanúnak az eloszlatása érdekében lenne szükség tisztán  látásra, vagyis a Cippancs által közzétett HÍR forrásának megjelölésére, és még egy károsult személy jelentkezésére, aki a HÍRFORRÁS ismeretében -előzetes bejelentkezés után -mint érdekelt- személyesen felkeresné a Törvényszéket iratbetekintési céllal, és bizonyítékot keresve, vagy találva megtudhatnánk, ki lehetett az a károsult, aki a kifizetések késését okozta, és milyen alapos érvek támaszthatták alá a "fellebbezését"?  A "fellebbezésről" iratmásolatolt is kérjen a betekintő! Az iratmásolat díját én utólag megtérítem! Iratmásolatolt a saját telefonján  is készíthet a betekintő, amely így térítésmentes!)

Én magam sajnos ebben az eljárásban nem tudok aktívan részt venni, mivel 2022. januárjától csonkolták az egyik lábamat, és így mozgásomban jelentősen korlátozva vagyok.

Az önként jelentkező -ha rendelkezik kormányablak aplikációval- elektronikusan és kérhet iratbetekintést a Törvényszék által hozott Végzés ügyiratszámára és az érdekeltségét, érintettségét bizonyító károsulti nyilvántartási sorszámára hivatkozva.

Cippancsnak és a reménybeli önként jelentkezőnek mind az 5.721 károsult nevében előre is köszönöm az együttműködését!

Cippancs, ha úgy gondolja, információjának forrását elektronikusan közvetlenül is közölheti velem a messenger, vagy a lipcsikmarci@gmail.com email címemen. Várom mindkét szeméály mielőbbi jelentkezését! Köszönettel: Lipcsik Márton