Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.24 0 0 803
Hucul!

Általában komolyan gondolom, amit leírok, kivétel a humorosnak, mókásnak szánt dolgok (amiket Lorinc kivételével a többiek megértenek - azt hiszem).

Az általad kifogásolt rész arról szól, hogy volt a megbeszélésen egy illető, aki többször, értelmetlen összefüggésekben hozta fel a szurkolókat, gondolva ott valamennyi szervezett csoportosulásra, de elsősorban a II-esre. Ha ő nem a Greenternet tagja, akkor kismértékben javítanom kell a mondaton, de talán érthető, hogy számomra az asztal körül helyet foglaló (többnyire ismeretlen és idegen) arcok között nem tudok megfelelően különbséget tenni.
Az alattomos partizánharc alatt viszont egyértelműen a Greenternet oldalról elérhető "levelet" értettem, amit nevezett hozzá
szólásomban a későbbiekben konkrétan is megneveztem. (Csak megjegyzés, hogy néhány tucatnyian értettek vele egyet információim szerint a széleskörű nyilvánosság ellenére is.)

Hogy ki áll kivel szemben elég viszonylagos dolog, de lássuk be, ha már kialakultak a frontvonalak, akkor teljesen mindegy, ki ásta először a lövészárkot... És pont ezt szerettem volna (de, ha lehet, szeretném) elérni, hogy egy jó kezdeményezés (itt még mindig a Greenternetre gondolok) ne legyen részese egy értelmetlen "árokásásnak" - egyik oldalon sem.

Azt azért remélem Te is elismered, hogy a támadásra támadással kell válaszolni, és amikor engem megtámad valaki, onnantól már nem nevezhetem barátomnak... Szóval ennyit arról, ki ki ellen...

Hozzá(m)szólásod végén tökéletesen definiálod a Greenternet lényegét, legalább is, amit én oly' nagyra tartottam (volna) benne. Nevezetesen, hogy kihasználva az Internet világszerte való elérhetőségét, összegyűjti a klubjukért a Kárpát-medencében, illetve az egész Világon aggódó egyéneket, információkhoz juttatja, segíti őket, esetlegesen képviseli érdekeiket.
Ebbe viszont nem fér bele a partizánharc és a lövészárokásás. Legfeljebb haditudosító szerepkört kellene felvállalnia, de egyre inkább úgy érzem, ha nem foglalna állást a csoportosulás, akkor "harc" sem lenne.

Megjegyzem, én is a saját nevemben írom, amit írok, de biztos vagyok benne, hogy nem csak a saját véleményemet tükrözi (EX támogató hozzászólására utalok ezáltal).

Ha gondolod, folytathatjuk a véleménycserét konkrét kérdésekben is, mert a megbeszélésen jelen lévők némelyike igen felszínesen (és egyoldalúan) informált, és ebből kifolyólag a következtetések levonása nagyon hibás és veszélyes. Ezzel kapcsolatban még egy észrevétel: volt egy "Féltők" által közzétett és még a hevenyészett jelzőt sem megérdemlő tákolmány, ami a csúsztatások sorozatát tartalmazta (erre is utaltam korábbi írásomban), amire pedig Dr.W.Gy. azonnal rácsapott azzal a felkiáltással, hogy felkerül a Greenternet lapjára. Talán nem kell kommentálnom, ezzel mit bizonyított... (Sajnos...)

Előzmény: huculpastor (802)