Igen, ha nagyon csunyák és öregek. Ez nem teljesen vicc.
Én egy nőnemű egyed vagyok. (nem csúnya és nem öreg)
Szerintem a csábító az esetek nagyon nagy százalékában (szerintem 90) a nő. A nőket általában nem a szexualitás, sokkal inkább az érdek vezérli.
Kihasználva a férfiak szexcentrikusságát és gyengeségét (a gyengébb nem a férfi) általában a nők manipulálnak a férfiakkal. (Ld. szegény Monika esetét
az esendő Clintonnal.)
A férfiakat az ösztöneik hajtják, míg a nőket a jól megfontolt érdekük.
Statisztikai adatok is alátámasztják azt a szerény megfigyelésemet, hogy a válások 75 %-át a nők kezdeményezik. Amennyiben mégis a kezdeményező fél a férfi, egészen bizonyos, hogy a háttérből egy nő irányítja.
A házasság révén a nők legtöbb esetben jobb anyagi körűlmények közzé kerülnek.
Szerintem a nők hűtlenebbek a férfiaknál. Mer rendkívül jól összeegyeztethető náluk, hogy "jó" feleségek és "boldog" szeretők.
A nőknél a hütlenség nem olyan komoly mint a férfiaknál, tekintettel arra,
hogy a nőket nem az ösztöneik, hanem az érdekeik vezérlik.
Tehát a "boldog" családi életet egy szerelem miatt nem fogják felrúgni, csak ha az egyéb komoly előnnyel jár.
Szerintem a férfiak sokkal többször fordulhatnának szexuális zaklatás miatt a bírósághoz, mint a nők. Csakhogy a férfiak ezt úgy élik meg, hogy de klassz pasi vagyok, mert ennek a nőnek tetszem és eszükbe sem jut, hogy egyszerűen manipulálják őket, vagy hogy ebből pénzt csinálhatnának, amennyiben szexuális zaklatásért feljelentenék a kedves kolleganőt.
Minden férfi elcsábítható, csak nem mindenki által. Tisztelet a kevés kivételnek. (Mint ahogyan mindenki megvehető csak más az árfolyam)
Egyébként szerintem a nők többször megcsalják a férfiakat, mint fordítva csak erről nagyokat hallgatnak és nem dicsekszenek vele.
Ez nem azért van mert a nők annyira szeximádók, hanem azért mert a
szex-el a férfiak rendkívűl jól manipulálhatóak. Ezt minden nő tudja.
Szóval míg a férfiakat a farkuk irányitja, addig a nőket a csavaros eszük,
és jól megfontolt érdekeik, kiváncsiságuk, hiúságuk.
Nem véletlen, hogy általában nem a portásnak, hanem az igazgatónak csavarják el a fejét.( vagy egy elnöknek)