EX Creative Commons License 2000.08.24 0 0 798
Zig!
Megfogadtam,hogy ebben a témában nem írok többet./Fradit Féltők/
Ígéretemet úgy érzem most sem szegem meg,ha leírom,hogy véleményem szerint Valaki látja a legobjektívebben a dolgokat ebben a kérdésben itt a DK-ban!Teljes mértékben egyetértek vele!
Elég szelektív az emlékezetetek.
Arra emlékszel,hogy volt egy transzparens a kettes elött Novák takarodj felírattal,arra viszont nem,hogy ezt már 80 ezerszer kitárgyaltuk és te is tudod,hogy a kiírást/most már nem titok/Ny.T. készíttette az egyik barátjával D.L.-el/nem kettes szektoros/aki megkérte a kettest,hogy kirakhassa.Megengedték neki,de mint többször elmondtam:Barcelonában fehér zsebkendőt lengetnek,nálunk kiírást raknak ki a szúrkolók ha nem tettszik nekik valami.Aztán majd a felelős vezetők a klubnál eldöntik,hogy mit csinálnak.Barcelonában a Van Gaal-nak fél évig hiába rázták a zsebkendőt a vezetőség ott tartotta.Nálunk meg ha valakit elzavarnak utána azt a szurkolók nyakába varrják!
Szerintem a Fradinál még egy szurkoló sem kötött és bontott fel szerződést senkivel!Erre "állítólag"vannak felelős vezetők.
Arról már ne is beszéljünk,hogy Novák a kispad után felfelé bukva szintén egy ilyen "felelős"vezető lett,akinek egy csomó furcsa szerződést köszönhetünk!
Arra emlékszel és állítod/B.B.-vel együtt/,hogy őket csak a Fradi iránt érzett szeretetük motíválja.Arra viszont nem emlékszel,hogy a hozzájuk tartozó Kopeczki megjelenése után 2 héttel arra fűzte a szurkolókat,hogy szerezzenek neki kopogtató cédulákat az akkori választásokra,mert elakar indulni a IX.kerületben mint képviselő!Amikor látta,hogy erre nem sok hajlandóság mutatkozik,akkor megkörnyékezte a Green Monsters vezetőjét,hogy 1000 forintot ad minden céduláért amit szereznek neki./egyet sem kapott/.Minden érdek nélkűl,ugye?
Azért tartom furcsának a hozzáállásotokat,mert az összes információt amit én tudok TI IS TUDJÁTOK!
Csak ti ezen információk között szelektáltok.
Ami még furcsa,hogy titeket és a Monsterst is a kettes/vagy legalábbis egy-két ember/fogadott el először partnernak és támogatta a Fradistáknál akkor még semmibe vett ultra mozgalmat és jelentette ki,hogy tiétek a jövő!Majd amikor ezen emberek segítségével is/és persze sok munkával/elfogadott és neves csoporttá váltatok a Monsterssel együtt a Fradisták között,akkor beálltok a fröcsögők táborába,mert most éppen ez a népszerű.
De mondom a legnagyobb baj az,hogy ti sok mindenről tudjátok az IGAZSÁGOT és mégis elfogadjátok a csúsztatásokat!
Remélem nem sértettelek meg benneteket.Szerintem tényleg ti vagytok a jövő,csak sokkal körültekintőbben és gondolkozva a színfalak mögé nézve kellene véleményt alkotnotok!

FERENCVÁROS MINDENEK FELETT