surfking Creative Commons License 2000.08.23 0 0 785
Sziasztok!

Akkor itt van egy kis piramis sztori:

Elizabeth Haich írt olyasmit (Beavatás), hogy a fáraók és egy szűk papi réteg a magas rezgésszámú "isten fia" emberi lények voltak (isteni szintű tudattal, akkoriban egy kicsit más fejformával, nagyobb magasággal, mint az akkori átlagember), akik tudatosságban még az atlantiszi vonalat képviselték. Céljuk volt az átmenet zökkenőmentes biztosítás és hogy gyorsabban kiheverje az emberiség "ember fiai" az atlantisz utáni megrázkodtatást és hogy magas tudati szinten éljen. A piramis célja az "isten fiai" magas rezgéseinek közvetítése, felerősítése, hogy az emberiség átmenetét gyorsítja, legalábbis főleg az ókorban (végső soron persze pár ezer év alatti segytséget jelent, de ókor után a piramis sugárzó hatása nagyon lecsökkent) elérjenek egy áhított magasabb szintet. A piramis önmagában kevés, sugárzó - erősítő is kellett hozzá - maguk a fáraók - főpapok , megfelelő szerkezetek, amelyek nincsenek már meg. De ez csak a legfontosabb funkciója volt, emellett pl esőt is lehetett vele csinálni stb A piramis építése: mivel az "isten fiai" tökéletes tudatúak voltak, tökéletesen uralták az anyagot, ezért a köveket úgy vágták, hogy dematerializálták körülötte az anyagot, a szállítás pedig egyszerú volt, mert a súlyát is meg tudták változtatni, igy ultra könnyű lett.

Érdekes , hogy más reinkarációkban is olyat lehet olvasni, hogy magas, furcsafejű lény irányítja az építkezést, akit ufónautának mondanak, pedig nem az, hanem szerintem a főpap vagy fáraó, vagy egy magas tudatú az atlantiszi civilizációból. Emellett hipnózisban reinkarnációs élmény még hogy ezek az "ufószerű" lények segíytségével csörlőkön keresztül emelik oda a piramishoz a köveket, ami nem zárja ki, hogy azok könnyű súlyúak lettek volna, hiszen ha könnyű is volt, minek cipeljék, gylaogoljanak pár métert is vele.

Azt nem állítom, hogy csak ők építették a piramisokat, hiszen elképzelhető, hogy később emberi erővel is épült piramis, pl. istenimádat miatt, de azokat már nem olyan fáraók építtették , akik magas tudatuak voltak, hanem "silányabb" tudatúak voltak, akkora már nem inkarnálódtak sűrűn ilyen tudatúak, csak nagy ritkán ( jézus, buddha és egyebek )

Én nem osztom azt a nézetet hogy atlantiszi civilizációban épültek volna a piramisok, hanem azt vélem/hiszem hogy a pusztulása után kúztak fel néhány pirmist. Nemcsak Egyiptomban, hanem Amerikában és Kínában, Indiában és még ki tudja hol. A magas tudatúak telepatikusan kapcsolatban álltak egymásban, de meg is látogatták egymást, ha kellett => odateleportálták magukat.

Az emberiségre veszélyes tudást eltűntették, dematerializálhattak (eltűntetthettek) pár beavató titkos kamrát, és piramist is, nehogy rossz kezekbe kerüljön a benne lévő tudás.

Ez csak egy elmélet, amit inkább hiszek, bizonyíték nincs rá, de azé' leírtam.