Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.23 0 0 791
Zig!

Elhiszem, hogy Te kelloen távol tartod magad mindkét "féltol" (bár pont ez volt az egyik sarkalatos pontja beszélgetésünknek, hogy megosztódott a Fradi-tábor...), de a jelenlévok közül volt, aki egyáltalán nem az aranyközéputat választotta, és igen csak a "Féltok" mellé állva acsarkodott (persze nem tudom, Te kit tekintesz vezetettednek).

ad1. Talán én is épp' így értettem...

ad2. Ha egyesek szemében én voltam az ismeretlen, annak ugyanaz az oka, mint amiért én nem ismerem oket; nevezetesen nem sok olyan focimeccs volt, amin megjelentek... (Ezt ugye volt, aki be is ismerte - bár gondolom, tole Te is elhatárolódsz...)

ad3. Az "istenítést" elsosorban Dr.W.Gy. egyik-másik megjegyzésére, értelmetlen, nagyívu bólogatására, helyeslésére értettem...
Az irogatást szerintem viszont uzitek a 'neten keresztül. Vagy nem?! (Itt egy levélre gondolok, mielott visszakérdeznél.)

Továbbá. Nem értem miért kell egyes szurkolókat (akik közül sokan messze többet tettek szeretett klubjukért, de mindenképpen többet áldoztak és kockáztattak érte) megbélyegezni (hangsúlyozom: a hátuk mögött); kifogásolni módszereiket, miközben hasonlatos módszerekkel "ügyködtök", csak az alattomos partizánharc eszközeivel, és a nyílt konfrontációt kerülve.

A Greenternettel kapcsolatos véleményem ekként változott meg: Korábban nagyon pozitívan értékeltem (megjegyzem, hogy EX és az általatok agyon szapult Gál Laci elismerését és támogatását is magatok mögött tudhattátok - vagy erre nem emlékeztek?!) a kezdeményezést, amire szükség is van, azaz lett volna. Sajnos, hogy az elmúlt idoszakban felerosödött a politikai jellege a "csoportnak" (és itt most ne nagypolitikai értelemben értsd a "politika" szót), és így már számomra nem lehet elfogadható, mint "független" szervezet.

Abban az egyben továbbra is egyetértünk, hogy a Fradi nemzeti kincs.

Ha Ti is beálltok olyan szekereket tolni, mely látszólag felvesz Titeket, de igazából nem a Ti "fuvarozásotokra" készült, ne csodálkozzatok ha a Fradi-tábor megosztott, hiszen pont Ti vagytok azok, akik erosítitek a megosztottságot. Nélkületek csak tucatnyi ember lenne szemben a Fradival, így viszont vagy két tucatnyi...

Mivel affinitást érzel a politikai dolgok iránt, befejezésül arra kérlek, gondold át, kinek, kiknek állhat érdekében a korábban egységes Fradi-tábort megosztani. (Némi segítséget adok, hogy emlékezz vissza a '95-ös évre, mikor néhányan kimentek Amszterdamba egy transzparenssel... Vagy Farkasházy évekig tartó mocskolódó hadjárata ellenünk, miközben mindig zöld-fehér zászlóval takaródzott...)

"Hajrá Fradi és ... Szebb Jövőt!"

Előzmény: Zig_d (788)