MLG Creative Commons License 2000.08.23 0 0 362
Nna szóval, megint újrakezdtem a gámot, mivel mocskosul nem tetszett az expert mód. No nem az volt a baj, hogy netán túl nehéz lett volna, nem.
Azzal lett tele a tököm, hogy marhára uncsi volt egy-egy elfoglalt szektor fölött bábáskodni hét-nyolc napig, mire normális militiát tudtam képezni. És persze még ekkor sem volt garancia arra, hogy nem veri le őket a gép. Egyszerűen nem volt élvezetes a játék, sőt bosszantó volt és végtelenül unalmas, hogy megállás nélkül jöttek a szektoraimat ostromolni Dreigenyó katonái. Hiába mentem köröket a város körül és takarítottam ki 60-70 manust egy éjjel, másnapra megint ott állt egy harminc fős csapat a város mellett és támadott, aztán újabb, újabb. Lehet, hogy béna is voltam, bár ezt nem hinném, hiszen mindig megtámadtam minden őrjáratot, és akár gond nélkül kinyírtam harminc ellent egy karcolás nélkül. Szóval baromira beleúntam és elvesztette a varázsát így a játék. Ezért kezdtem újra experienced módban, csak három emberrel / ehhez majd csak Iggyt veszem fel /. Így, úgy érzem reális a nehézségi szint, lehet haladni, de vannak jó kemény csaták is. Amúgy meg újfajta Custom Mercet kreáltam. Night Ops és Lockpicking skillt adtam neki és így osztottam el a tulajdonságait.
HLT:50
DEX:55
AGI:85
STR:85
WIS:85
LDR:35
MRK:35
EXP:85
MEC:55

Be is vált ez, mivel a Health, Dexterity / a repairnak köszönhetően / illetve a MRK frankón növekszik. Felvettem még Dr. Q-t orvosnak és késdobálónak / frankón ledobja a kis buzeránsokat / valamint Ravent mesterlövésznek.
Szóval úgy érzem most megtaláltam az ideális játékmenetet.

Ennyi, csak gondoltam leírom.
Hali