Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.23 0 0 784
A meghívásnak eleget téve voltam a Fradit "Féltok" szeánszán. Igazán túl sok értelme nem volt, mert engem nem sok mindenben gyoztek meg, miként én se oket, de legalább tisztább képet kaptam róluk.

A rendezvény után kikristályosodott sommás véleményem: Többségében jószándékú, esetenként naív fradistákból áll a tábor, melyet általam eddig nem igazán látott ifjú fradisták (talán ez a Greenternet?) támogatnak, avagy inkább istenítenek nemzedéknyi (de inkább két nemzedéknyi) távolságból. Továbbra is fenntartom, amit nekik is mondtam, hogy nem kérdojelezve meg a Fradival kapcsolatos tisztaságukat, de akaratlanul is a Fradi rosszakaróinak malmára hajt(hat)ják a vizet, kvázi más szekerét tolják.

Miként továbbra se tudom elfogadni a módszereik többségét (még ha azok nemes célt is szolgálnak), ha azok között szerepel szeretett klubunk lejáratása, elnökének folyamatos zsarolása egy szuk érdekkor nevében.

A részletekrol inkább nem írok, mert az tényleg parttalan vita lenne a részemrol. (De a továbbiakban is úgy érzem, reagálni kell a felvetéseikre, mert sok mindenben rossz a megközelítésük, miként rengeteg dologban csúsztatnak, és tényeknek beállítva közölnek teljesen szubjektív adathalmazokat.)