berill Creative Commons License 2000.08.22 0 0 17
drága egyetlen nickem,

itt szeretnéd, ha elmesélném? :o)

no, nem bánom:

három évvel ezelőtt jelentkeztem egy ilyen kihelyezett embernek krétára, mert akkor azt gondoltam, ha fel is mondok az akkori munkahelyemen, nem érhet akkor sem semmi baj.

már nem emlékszem a konkrét helyre és a cég nevére sem, de a lényeg, hogy olyan fiúkat és lányokat kerestek, akik angolul jól beszélnek és kedvet éreznek ahhoz, hogy kellemes környezetben, segítsenek az odautazó vendégeknek az eligazodásban, szervezzenek - az egyes utazási irodák kihelyezett embereivel közösen - programokat illetve azon résztvételükkel segítsék a munkát és a vendégekeket is. Magyarul, sok pénzért, kedvességgel és szervezőkészséggel, némi idegenforgalmi tudással, tapasztalattal, jó helyen dolgozni, de szerintem ez felér egy nyaralással is. :o))És utána ott lehet maradni ,nem? (Még a kislányt is viheti az ember, szerintem.)
Ez a dolog úgy néz ki, hogy a betanulás egy hónap, ahová neked kell megvenned a jegyet kedvezményes áron, akkoriban ez kb 25ezer ft volt és egy hónapig teljes ellátással elmondják, megmutatják, mit kell csinálni. Megismertetnek a hely nevezetességeivel, a végén egy vizsgaféle van.
Aztán, ha tetszik és jól is csinálod, akkor további 4 hónapot maradhatsz...
Bocsánat, ha érthetetlen, amit írok, de olyan gyorsan jár az agyam, hogy a kezem nem tudja követni.
:o))

van kérdésed?

végül nem mentem el, de azt hiszem, ha úgy döntenénk, nem mondanék nemet.
és 5 hónap, nem is a világ!
lehetett volna krétára és korfura menni, meg ilyesmi helyekre...
azt hiszem, ez pont az a kategória, amit szeretnél, nem? :o)))

berill.kelkáposzta.fincsi
:o*

Előzmény: nickwarren (16)