Sanzi Creative Commons License 2000.08.22 0 0 769
Kiran

Iszonyú nehéz téged meggyőzni, de most azt mondom, hogy hallgass a józan logikádra! Figyusz!

1. Azt mondtad, hogy lehetséges a piramis megépítése 50 év alatt. Mint azt korábban MATEMATIKAILAG bebizonyítottam, ha valóban 20 év alatt készült volna el, akkor kibányászással, megmunkálással, odaszállítással, és helyre illesztéssel együtt egy kőre 2 perc jutott volna. Evidens, hogy 50 évnél minderre 5 perc jutott volna! Bármit mondasz, ez egyszerűen LEHETETLEN!!! Még az ötszáz év is optimista becslés!

2. Nem azt mondtam, hogy nem emberek építették, hanem azt, hogy aki, vagy akik TERVEZTÉK egy sokkal magasabb technikai, és szellemi (de mindenképpen Földi), kultúra követei voltak.

3. Teslával kapcsolatban ha megnézed a munkásságát, akkor - én legalábbis - semmiképpen sem tudok a nevével kapcsoltaba hozni olyan szavakat, mint például szándékos félrevezetés, hazugság, élvhajhászat. Egyszerűen nem illik egy ilyen tudóshoz, amiből egyenesen következik, hogy hiszek neki. Neki, és még számos olyan embernek, akik vették a fáradságot, és megépítették a minimakettet. Ezek közül, még egy neves fizikust tudok megemlíteni, Dr. Egely Györgyöt. Ő is tapasztalta a jelenséget. Sokan bogarasnak tartják, de őt megkülönbözteti valami a többi Dänikan-től. Ő tanult tudós! Méghozzá nem is akármilyen