repcsepista Creative Commons License 2026.03.13 0 0 2407

UFOzzuummm... miEeee... halál hal áll, hall? Oh mennyei otthonom fényhonom éden, csak te róllad álmodom zzuummm... hol az UFO-mmm... ma ma mmm... nem ijen lovat falu vaslu akartam? -a kutya vigye el, egye meg?
                        4.: Kávézzuummm... tea forro, meleg, langyos? -hideg? -jéggel, semmit, mert éget? -roncsol, fagyaszt? -de a sejtek azonnal elájulnak? Hideg habirukik, NUKIK, ATOMTÉL? Na zitt sokzor, teljesen hogy ezt nem csinálom tovább, és nem lehet nem csinálni semmit, azaz halál? Ezt eddig senki se tudta, meg magyar rázzni,ami fa feláll, elkezded rázzni, alsóm mada madár fogással, ész megáll? Fata puhul, töke lágyál, ugy mulik ki, a világbull fatapuhultöte lágyul,na van fel támadási nap, oj jöjj elő, és bizseregni kezd magátul? Na fita,amiket eddig be tudtam villogni,ami itt azonnal,ha félnem kell, hogy én EGY FÉNY -MADÁR VAGYOK,és most ez apuénknál, Körpatkómednce bérceira vissza száll A TURULL MAGYAR MADÁRRRR...Fita, ha ezt leirtam, itt is töröltek, eleinte? -Lassu hugy partot moss? Kitartás kartárs? -elvtárs? -fita az ami a komncsI utópina sára, hal szag, hogy 50- 200 év mulva, ha bemensz a boltba, minden ingyen, szörnyetek át véres verél vala!!! -de az valakik, a JUDÁSAINK ELŐL, TIDTÁK!!! MA OIS TUDNÁK NAK NAK NAK...Jami nekem ma is, jaja az van csak, és Oh természet, na most Sannyink, hadd kezdjem ott, ahol reggel abbAtyám agatyám.hagytam? Na kell az összes látomásaiamt böngészni, ész, ász, tallpra magyar! Fita, én ennel mélyebbet, na most van lent a fekete vonal,és akik az allá tudták magukat kaparni, az végleges!!! Na ott találkoztam Budenzékkel,--- na azok is de Benssékkel sék sék sék... 1986 Szilveszter, és most vannak fényes angyalok? -fita várom apuénkat, hogy seggitsenek, --jaja alám nyulnak? Most nem?
                         5.: Ezt ma is tapasztaltam, hogy vegyük azt ami AURA? -FITA SZERINTEM AZ URA-ÁRUD? Na most a jó angyloknak,fényes,(de a te hasom másod???) ha bukottak fekete korom? -na hogy az a vassak fémekkel fém ötvözettek van,és el választhatatlan, de most vegyük,hogy nekünk,ha te képes vagy,a sziveddel el énekelni a magyar -ok Him?-nukszunk, Szózatunk, fita mikor a falumbeli nagy nagy kumcsi kint volt, hires lett meg ő mondta meg szedte magát, a fiaianak van bőven,na most ő ezer dolcsi jött össze,azért ő nem tart előadást,és menteni akartam a hellzettet énekeljünk (azt mondja 5sort irhatok az ujságjába)el a Humnuszunkat, és beszélgessünk UGRÁLTAK akiket sose láttm is, FEL,ÉS NEKEM JÖTTEK, ÉS ILYENEK MIATT VAN MA MAGYARORSZÁG HOL VAN, NA ÉN KÉDEZTEM HOL VAN, DE VÉGIG 2ÓRA HOSZAT VEREKEDÉS VOLT! -fita egyedül voltam, és akartak verni!-Most az hogy olyan csoda a magyarok -világaink,na én ÖRÖK MAGYAR OK VAGYOK, és fita,OLYAN HOGY HALÁL NINCS, na ugy tudtunk bejönni a Tulrull Turull Madár rajunkkal, na én leritam 10 ezer lépes méz kéne, de van több is? Nekem ma is mindenem ha most valahol az MAGYAROK NAPNÉPEM SZÓBA KERÜLNE,na flutta, mondom, ez nincs és ez egy olyan büdös dögös fertelem, ami sose volt lesss...$$$... Fita az a vas de rohadt korhadó ha van halál, akkor az az hogy kihült, és elveszti magnesességét! -fita ezért akanak az ürbe menni, az ürülékeikkel?
                       6.: ZZZ... $$$...Na most, ennél? ÉL? -soha ostobbábuakat bookKosok,nem lehet még fel, le tételezeni $$$... na fita,mnden ami K0VEK KOCKÁK na meg a téglák is,ha egymásra rakják, fita a felhő karcolóikat, nyomor telepik patkány fészkeiket, na most akik az elsőkövet kőre köre,azok most is ugyanazok,BUKOTT...ezt jhobban meg tudnám magyar rázzni, de fita, itt azokat, akik mernek magyar RULL gondolkozni,azokból elég egy FÉNY -ANGYAL SZÁ
RNYA CSAPÁSA, FITA INNEM VETTÉK ÁT AZ ÜBER ÁLLASOK JAJA JÓ ANGYAL, AZ ÁGYBA A TÖBBI AZ ÁGYUK ALLAHALA? Most minden itt,fita,ez nincs, és most ha bevillognak a MI FÉNY UFÓ-INK,LINK LANK LAKATOS, ládd ahoz,na egy FÉNYANYGYAL, most az hogy felvettük az fekete -PÁL palástjájjj.., vak pali vak pali minden lát, szeme üvegen át, pápa szem,cápa? Sóval,most az hogy a kis csladommal, megyünk kajálni, és beültünk a kocsba,és most ez EGY MIDENEN AMI VASBETON DZSUGELEIK, AZ EGY PLATÓ, LÁDD A PIRAMISOK PLATÓJAI,(fita a fó Wárosuk) ÉS MOST...FITA HOGY MÉRT, csak azt ami történt? Most ezek a piramisuk? -na az ajja alnépek, azok ládd lent a piramis alapkövezet ---na amit a Srtargate filmek,és ugyanaz a hellzet, ugyn az a purgyék? Na most, akik ládd a körzetek, azok most az alapkövek alatt, és az is magaslat, a a aaa... most fite nem tudom ugy bevillogni, hogy aki ládd teljesen szetn áldozatuk,na azok irtó veszélyres vadálatuk, ldd felefal fal HIERARCHIA, nins arcuk, ládd bibinek $$$... Fita, itt bloondi, ládd van arca, és fita beszéltem vele,ennek van egy tükör képe, és most hogy neki, meg kellene gyónni a magyarok FÉNY -ORSZÁGAINAK, HOGY PONTOSON MI TÖRTÉNT.mert ha most az Ő tudÁtával is,kész a süteményl lekozmált a fasirt? -hemberger elégett?
                       Innenn,na fita minden ami vas a cél, ládd tota el van különitve az TERMÉSZETTÓL.(NINCS BENNE!!! Na most beültünk az itt ami kocsi, és a kocsi nem felfele hanem le egy szakadákba,(fita hátra visszafele,és ott a jobb kezünk oldalon,CSADA FÁK ÉS LEVELEK,ÉS EGY GÖMBBÉ AZAZ FÉNY MADÁRRÁ VÁLTUNK, ÉS HA LÁTTATOK CSODA ÉDEN KERETEKET,nem látttok, addig mid a szemed ki nem nyitod, jaja neked kell!!!NINCS GYÓGYITÓ. REMSEGGED TÓROS GYALÁZATOS EMÉÁSZTÓ TÓ FÉRGED.Fita minden ami vas fém, az ami a magyok világa,jaja az AMI FÉNY-UFO-K IS CSODA DE CSODA AZ A TECHNIKA,fita az ide spéci? AMIT ITT, FITA EZEK VAKOK IS, MEG ZITT HOGY JÖHETTEK EZEK LÉTRA, DE MONDOM, AZZAL KEZDŐDIK,HOGY TE SZIVEDBÓL ÉNEKELEK, HOGY ISTEN? NAPISTA FÉNYATYÁNKMAMÁNK ÖRÖK SZERET, ÉS ETET, EGYMÁST ETESSÉTEK??? -ITT EGY NUKI PUKI PUSZI? -VAGY?
...muk? -NUKI puk? -lukatok timsózÁtok?-Analuka?

Előzmény: repcsepista (2406)