Hajrá_Pécs Creative Commons License 2026.03.09 0 0 30971

A kiállításig+szépítésig totális kontroll alatt tartottuk a meccset, játékerőben hatalmas volt a különbség a mi javunkra, ezért is nagyon bosszantó, ami az utolsó 15 percben történt.

Én kicsit ugyanazt látom, mint az őszi első pár meccsen, hogy az új játékosoknak még idő kell, hogy teljesen alkalmazkodni tudjanak Vas focijához és az továbbra is látszik, hogy komolyan küzdünk a fiatalszabállyal...

Az újak közül Babatitól játékban többet várok még, de a tiziket magabiztosan beverte, Kesztyűs száguldozva robotol a középpályán, ami szerintem eddig hiányzott, Csemer pedig kifejezetten ügyes balbekk, csak túlságosan is rátekeredik a labdákra. A többiekről még nem annyira vannak erős benyomásaim.

Akit még kiemelnék, az Novák Zsombor, engem nagyon meglepett, hogy kb ő lett az első számú csatár, de mióta játékba lendült, igazából fossa a gólokat. Ne röhögjetek ki, de kicsit olyan új-Horváth Gyula érzésem van tőle, fura testalkatú, fura mozgású, de jó csatárösztönei vannak, és ha formában van, halálos a kapu előtt. A les miatt elvett góljánál brutálisan fejezte be az akciót, remélem a topcsapatok ellen is villog majd.