Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.21 0 0 759
Csak most tudok írni a hétvégi "élményekrol". Ilyen kevesen nem voltunk még vidéken, amióta meccsre járok! Helyesebben, arra volt már példa, hogy Pestrol még ennél is kevesebben legyünk, de hát a vidéki fradisták olyankor is megtöltötték a sorokat.

Szutyok a pálya és ezért 800 forintot elkérnek!

A "szokásos" késés miatt a gólt nem láttam, de ami utána volt, az számomra értékelhetetlen. Egyáltalán nem érdemelt "Szép volt fiúk!"-at! Ja, és Horváth Peti most már végérvényesen beállt az alibifocisták sorába. (Hihetetlen, hogy mire sikerül majd' az összeset elzavarni, egy korábban úgy-ahogy megbízhatóan teljesíto játékos azzá válik!)

A tirpákok gyalázták szeretett csapatunkat, valamint játékosainkat, ami azért meglepo, mert még két éve is nem kis számban jelentek meg a Debrecen-Fradin (valószínuleg csak ekkor mertek a Cívisvárosba elmenni, egyet "anyázni"), de még másfél éve is láttam tirpák sálas gyereket Budapesten, a Bozsikban a Honvéd-Diósgyorön. Nyugodtan járhattak-kelhettek a tirpák maskaráikban mind Budapesten, mind egyéb Fradi-meccsekre, és tudtommal ezért nem érte oket atrocitás (legalább is kollektív formában biztos nem). Szóval, hogy ezek után a szájukra merik venni Budapest, vagy a Fradi nevét...