zsofffi Creative Commons License 2000.08.20 0 0 458
:-))
lyalydelyó! méghogy éppen engemis a népszabiban! hihihi

:-(( kerestem online az imént, nem találom. kénytelen leszek papírilag utánanézni!

helló tiborcsik!
én ismerem, szeretem is kövi szabolcsot, hallottam már élôben is, kazettám is van tôle, gyakran hallgatom. jó volt olvasni, hogy örömet okozott neked. és ha már itt így elôfordulsz, nekem meg a szolnokiságodról az jutott eszembe, hogy valamikor talán az ôsz folyamán egy szívemnek igen kedves, ámde errefelé még jószerével ismeretlen ember fog koncertezni szolnokon, a neve Bakos Árpád, (félreértések elkerülése végett NEM veszprémi embör, más okokból kifolyóilag csapom itt neki a reklámot). szóval ha valahol látsz egy plakátot esetleg, szerintem ne hagyd ki az ô koncertjét sem. ha tudok pontos idôpontot, akkor majd fellövöm ide a topicra is, 1ébként meg már szervezzük-tervezzük a zarándokutunkat néhányan innen veszprémbôl meg pestrôl szolnokra, hogy meghallgathassuk ôt.

most egyfolytában az az érzésem, hogy offtopic vagyok, de egyrészt nem is tudom pontosan, csak sejtem, mit jelent ez a kifejezés, másrészt meg egyáltalán, van ennek a topicnak konkrét témája, címe, amitôl én el_off_olódtam? ugye nincs, nyugtassatok meg, írhatja bárki a soron lévô gondolatait?

u. i. elég sokáig odavoltam, ám látom, igen konkrétan asztalos úrnak feltett kérdésemre nem jött válasz. na, legalább porcus beidézte. létezik hogy ô maga nem tud a topic létezésérôl? létezik, hogy nem kiséri figyelemmel? nem akarom elhinni. nem tart bennünket - engemet - válaszra méltónak? vajon hogy van ez?

Előzmény: Tiborcsik (457)