Ha az oroszoknak a maximális három kvótája lett volna az olimpiára, akkor sem indulhatott volna Matvei Vetlugin, mert a decemberi nemzeti bajnokságban csak 4. helyen végzett Gumennik, Semenenko és Kondratyuk mögött. De ha valamilyen okból mégis ott lett volna az olimpián, a három négyfordulatossal nem vette volna fel a versenyt az öt, vagy pláne hét quados kűrökkel, és nemcsak az ugrások miatt, hanem mert egyébként sajnos elég üres ez a kűr, összekötő elemek szinte semmi sincs benne, egyik elemből koszorúzott a másikba. Másrészt ilyen zenét (cári téma, orosz szöveggel) biztos nem választott volna olimpiára, sokkal inkább valami hagyományosabbat, klasszikusabbat, ami a nemzetközi bírói panelnek és a világszerte a TV/stream elé leülő nézőknek is befogadható.
Mondom mindezt úgy, hogy amúgy sok orosz korist kedvelek, és hiányoltam őket az elmúlt évekből, a férfiak mezőnyéből is.:)
Malinin kűrje lehangoló és elég nyomasztó lehetett egy éven át erre a zenére készülni, ráadásul a saját hangjára korcsolyázni...Nekem se tetszett, a program felépítése pedig ugyanaz a recept ami Nathan Chennél volt: ugrás ugrás hátán majd a kűr utolsó fél percében a koreo lépéssor alatt előadás (+ nála hátraszaltó), hogy a bíróknak a végével jó benyomást keltsen. Valószínű öreg is vagyok már ehhez a Z generációs kűrhöz :D