Siphersh Creative Commons License 2026.02.19 0 2 316799

Ott a MIGEN "gén", ATGATTGGCGAGAACTAG. Ami mondjuk attól még nem lesz gén, hogy ilyen formában benne van a DNS-ben, de mindegy.

Viszont enyhén szólva gyanús, hogy nekem adsz feladatot, ahelyett, hogy elmondanád, mit akarsz ebből kihozni. Ez inkább terelésnek tűnik, már megint. Ha lenne valami mondanivalód, akkor nyilván inkább végigmondanád a gondolatmenetedet, ahelyett, hogy nekem adsz ilyen fölösleges feladatot.

Azt hittem, azért hoztad a PaxB génbe másolt másik gént, mert azon majd hűde világosan tudod szemléltetni, hogy mi a bajod. Aztán amikor meg bemegyek a te utcádba, és rákérdezek, hogy miért "egyáltalán nem reális", miért "nem lehet", hogy véletlen mutációk és természetes kiválasztódás útján alakult ki, akkor meg eltereled a témát a sündisznóra.

Hogy jött ki neked az, hogy "egyáltalán nem reális"? Mi a története a fejedben ennek az elképzelésnek? Van valami logikája? Vagy csak azért gondolod, hogy "nem reális", mert abból indulsz ki, hogy cáfolod az evolúciót, és innen próbálsz visszafele eljutni valami érvhez, amit nem találsz?

Előzmény: Makroevocáf (316798)