rbear Creative Commons License 2000.08.18 0 0 764
Sziasztok

laikus_:
A Falcon amit vettem, a Dan Pipe 2000 katalogus 144. oldalan a kozepso, hajlitott szaru. A fej pedig a No.1 Dover tipusu. Eddig csak egyszer probaltam ki, de az elso benyomasaim nagyon jok. Jol kezre allo es kenyelmes a hasznalata. Pipazas kozben le is lehet tenni, nem borul fel. Lehet, hogy csinalok rola egy fenykepet es belinkelem ide kesobb. Bar azt hiszem kevesen vagyunk, aki az itteni utmutatas alapjan meg ne rendelte volna meg a Dan Pipe katalogust :-))
off - Jo pihenest a szabadsag alatt ! :-) - on

Leonidas:
Hat akkor kiserletezem egy kicsit a rostellyal , es leirom majd a tapasztalataimat.

A hamut egyebkent en is meg szoktam hagyni, es amikor veget ert a tomet es kialudt, akkor a nagyujjammal befogom a pipa tetejet, szetrazom benne a szurke hamut es igy hagyom kihulni. Amikor kihult, akkor szoktam pipatisztito szallal letorolgetni a tuzter belso falat. Ez eddig bejott, mert a pipa belseje hidegen is viszonylag szaraz es joillatu marad.

Na most leteszem a lantot, mert randevum van a teraszon az uj Falconommal es egy adag PPP Danish Black Vanilla keverekkel :-))