Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.18 0 0 740
Hools!

Az IMG meg hasonló dolgokat is megbeszéltük már.
Sajnos nem csináltam akkoriban jegyzeteket, hogy a három állítólagos befektető közül melyik kit takart, melyik mennyit adott (?) volna, de beugrik, hogy valamelyik csoportot Sallay úr képviselte. Nos, ő azt nyilatkozta, hogy az általa képviselt szponzori kör egyedül a Fradit támogatná. Később, mikor kútba esett az ügy feltűnt Kispesten, meg talán Újpesten is, míg végül a Dunakeszi VSE-t vette meg. Ha jól tudom, egy év után mergszűnt a klub...

Fenntartom, ha a Szívósék befejezték/befejezhették volna, amit elkezdtek, akkor már nem lenne Üllői út, már nem lenne zöld-fehér a klub szín, de már Fradi se biztos, hogy lenne (ezt is leírtam már egy párszor, pl.: Diósgyőr esetében ugyanez történt).

Egyedül az érmekkel kapcsolatban van igazad, de ezt mindig is elismertem, mindenki előtt. (Ismétlem, a Szabadit amúgy sem szeretem, csak érthetetlennek tartom - ezt leszámítva - a reakcióitokat ellene!)

Hogy miért nincsenek nagyobb szponzorok, erről is már sokszor beszéltünk. Jelenleg a magyar gazdaság teljesítőképessége a labdarúgás irányában ennyi, nem több. Ehhez hozzájön még a közel 10 évig gazdaságilag túlértékelt labdarúgásunk, és így a laikusok számára is megfejthető a foci jelen helyzete.

A Fradi szerintem is nemzeti kincs, ezzel nem tudok vitába szállni sem Veled, sem mással. Ebben a kérdésben egyáltalán nem érdekel, ha másnak más a véleménye!

Eladni pedig azért nem lehet, mert egy adás-vételhez legalább két fél kell, egy eladó és egy vevő. Nos, a vevő még hiányzik...

u.i.: Csak hétfőn térek be a "kocsmába" legközelebb, de Nyíregyházán "ott" leszek, ha folytatni akarja valaki a fentiekkel kapcsolatos eszmecserét.

Előzmény: hools (739)