Frogcarrot Creative Commons License 2026.02.12 0 0 64976

Köszi! Alig hiszem el, hogy a Montpellier-i vb közel négy éve volt... :) (Akkor egyébként megnéztem Toulouse-t, eltöltöttünk Carcassone-ban majdnem két felejthetetlen napot, amit a társasjáték miatt már alapból nagyon rég óta meg akartam látogatni, a vb aléatt kicsit Montpeliert is felfedeztük, és még Avignonba jutottunk el, a pápavárosba. Jó kis trip volt)

Azóta nem voltam versenyen, vagyis de, a Budapest Trophy-n, mikor Alysa Liu visszatért, az volt az első versenye (egyébként én szinte biztos voltam, hogy nem véglegesen vonult vissza Peking után), de még csak egy Nepela Memorialig se jutottam el, de szerintem érthető, hogy miért nem volt rá nagyon kedvem. Milánóba amúgy aznap, azaz 19-én reggel/kora délelőtt megyek, így lesz egy kis időm szétnézni, a verseny úgyis csak este kezdődik

Most az olimpiára egyébként pont a mai férfi kűrt szerettem volna megnézni - utólag, ugyanis jól elszámoltam a szabadságkérelmeimet, így sehogy sem bírtam összehozni, így végül sokadjára női kűr lett belőle :D de eléggé történelmi eseménynek néz ki, akármi is lesz a végeredmény.
Húztam is a szám a jegyárakat nézve, mondjuk úgy, hogy csak a jegy kezelési költsége 16 EUR volt, és kb tízszeres árban voltak a prágai világbajnokság jegyeihez viszonyítva. Hát, van rendesen felára annak az ötkarikának :D

Megpróbálok majd vmi kis rövid beszámolót írni, egyelőre a sok egyéb teendőm mellett azt próbálom kitalálni, hogy másnap mit nézzek meg, ugyanis 20-án lesz szinte egy teljes napom és estém Milánóban, anno a síugrásért is rendesen rajongtam, de ahogy nézem, a helyszín is messze van, illetve oda is viszonylag drágák a jegyek, habár nem ENNYIRE, de a bankszámlám lehet zokogna, ha vennék még egy jegyet :D bár az tök menő, hogy a hivatalos appon keresztül van a QR kódos jegy :)

Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ma este :)

Írj majd mindenképp, várom nagyon a véleményedet! :) De ha a blogodra tolod a kontentet, nekem az is jó :)

Előzmény: goldenwing (64974)