Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.18 0 0 737
Robi hozzászólásával teljességgel egyetértek, pedig nem beszéltünk össze, sőt már (sajnos) amúgy is rég beszéltünk. Nem tudom megérteni azokat, akik a tények és néhány korábbi beszámoló (pl.: EX-től) ellenére megkérdőjelezik ezeket a dolgokat.

Hucul!

Sajnálom, hogy ebben a kérdésben ennyire más véleményünk, mert másban igen közeli. De inkább úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett. Különben furcsa, hogy csak ilyen rövid távon gondolkozol, amikor a Fradit pont az tette azzá ami, hogy mindig is megbízhatóan szerepelt.
A '95-ös "időkben" bizony nagy "disznóságok" történtek, de ma már ezeket jóvátenni nem nagyon lehet - különben meg együtt tapsoltunk az akkori sikereknek... (Tehát Mi is bűnrészesek vagyunk!)
Nem hiszem, hogy bárki is el szeretné "tussolni" a korábbi ügyeket a mai vezetők közül - de erről már sokszor beszélgettünk, kár róla szólni.
Magam részéről Szabadival kapcsolatban nyitott vagyok, de érthetetlen, hogy számotokra miért lett ő bűnbak. Ha elmegy, akkor változna valamiben a véleményetek? Kötve hiszem... (Lásd Gál távozása...)

Hools!

Valószínűleg nem régóta olvasgatot ezt a fórumot, mert akkor nem írnál (finoman szólva is) ilyen sületlenségeket!
Ezt is sokszor megbeszéltük, de nevezd meg azt a hazai, vagy akár külföldi (bár én ezt nem tartanám jónak) céget, vagy cégcsoportot, amely az általad vázolt magánosítás során akart és tudott volna (de lehet jelen-, vagy jövőidőben is beszélni erről) tulajdonossá válni szeretett klubunknál!

Továbbra is fenntartom, hogy reálisan még egy-két évet várni kell a privatizációval, és azt is, hogy a Fradi lesz az első, amely piaci értéken kerül magánkézbe!