szaunax Creative Commons License 2000.08.17 0 0 199
off, En pedig nem irtam, hogy mindenben jobb Tampere, mint Helsinki, pont ezt a hasonlitgatast tartottam hulyesegnek, hanem arrol beszeltem, hogy szeretem ezt a helyet, a maar felsorolt dolgok miatt. BZ, asszem, nem paranoia, legfeljebbb reszedröl, mert en egy szoval nem is celoztam arra, amiröl irsz...csak leirtam, hogy itt is megvan egy csomo olyan jo dolog, ami Helsinkiben is, semmiröl nem irtam, hogy több. Te tetted fel eredetileg a kerdest, hogy miert jobbak ezek a videki varosok, mint Helsinki...en csak azt irtam, hogy ez is jo. Es meeg az altalam es masok altal felsoroltakon kivul mi az,ami Tampere mellett szol? a nyugalom, es hogy közelebb van a termeszet, mint Helsinkiben. De persze, hogy vannak Helsinkinek is elönyei, ki mondta, hogy nincsenek?
KuBa: Malev. Ja, es Szalkaval ertek egyet.on.

A diakigazolvannyal peldaul a tavolsagi buszokon felaru a jegy, nalunk a menzaan tizenharom markaert ehetsz (TAMK). Vonatkedvezmeenyhez kulön papirt kell kitöltetni az iskolaval, amely alapjaan a palyaudvaron elkeszitik az igazolvanyt. Erre is feelaru jegy jar.
A kollegiumban itt 4-500 FIM egy szoba.

Ja, es csak ugy Finnorszag pozitivumaihoz: Annyi baromi jo es otthon ritka gombat lehet akaar az ut szeeleen is összeszedni, na meg bogyos gyumölcsöket, hogy az valami nagyon tuti.