tex66
2026.02.02
|
|
-1 1
522457
|
Irtam regen .. Talan , tobbszor is. En szinte ugyan azokkal a sracokkal voltam nyeretlen utolso , akikkel kesobb gyakorlatilag mindent nyertunk. Ja, hogy volt egy tulajdonas valtas. A regi Egyiptomi arab tulaj , aki a kezdot a fuvespalyan a tobbi kerettagot 1 oraval kesobb a parkban edzette (motivacio gyarant).. Aki , az elso rossz passz es loves utan cserelt . Aki ,aztan a bekapott gol utan csendben magabaroskadt. Majd , leakarta rugatni a szamara nem tetszo ellenfelet... Volt ilyen. Nalunk nincs igy , de a kemia valahogy nem mukodik ,a klubhaz, az oltozo es a kozonseg kozott.. Ez a csapat , evvel vezetessel szerintem 10 ev mulva sem lesz kepes feljutni. A VASAS egy tortenrlmi klub ! Aki , tulajdonolja az nem a Volan busz , vagy a Menfo sc et vette meg. Ez a CSAPAT egykor Europa elit jatekosaitol hemzseget ! Ez a VASAS es nem egy probababa , ez koncepcio nem mukodokepes . Kerem a TULAJDONOSIKORT nojenek fel a csapatukhoz a VASAS-hoz. Tartsanak onreviziot , mert a szurkoloi turelem is veges. |
Előzmény: PagoX1 (522453)
|
|