vigosz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 22
A www.fenykepezes.hu oldalra szívesen felrakok képeket (cenzúra sajnos lesz: pornó, szex, náci, kábszer, államellenes... tartalom szóba sem jöhet), fejenként maximum 10MB-ig. Csak képeket és képaláírásokat küldjetek. Az oldal kialakítás alatt van, egyenlőre a fenti egyszerű struktúrában mehet a dolog, de komoly szándékom van egy színvonalas képtár és több fotós oldal létrehozására (www.sajtofoto.hu és www.keparchivum.hu).

A képeket indexkép oldallal várom, lehetőleg CD-n vagy CF, CF-II formátumban - egy mappába/könyvtárba szervezve. Esetleg e-mail is szóba jöhet, de akkor az egész legyen egy file-ban és KIZÁRÓLAG ÉJSZAKA küldjétek el a vigosz@vmpro.hu címre.

Indulásnak 15GB helyem van, ha tényleg beindul a dolog, akkor bővítek. Egyenlőre a sebesség 64K bérelt vonal, de ha szűk a sávszélesség, akkor átteszem az Interware-hez, 100M-ra, direkt a BIX-re.

Első időben statokat és látogatottságot akarok gyűjteni, utána lesznek majd bannerek is: valamiből meg kell venni a vinyókat és fent kell tartani a szervert is.

Üdv,

Vigosz