sansalvador Creative Commons License 2000.08.16 0 0 5
Hát örülök neki, hogy jól érezted magad, de hidd el hogyha ezt a pályát összahasonlitanád más nyugat-európai pályákkal, akkora balkáni sz@rt kapnál eredményül, hogy még te is megijednél tőle.

Ezt nyugodtan elhiheted.

Egyébként én azon vagyok kiakadva, hogy ennyi idő után amióta a Hungaroring létezik, azóta csak ennyi modernizálást sikerült végrehajtani. Ez nagyon szomorú! Főleg annak tudatában hogy még egyetlen-egy szakértő szájából sem hallottam elhagozni, hogy hát igen, ez a pálya még távol áll az európai szinvolanltól.

Pedig ezt minden ide látogató külföldi évről-évre újra és újra végignézi. A tv-ben is láthattuk, hogy ezt nyilatkozták a külfödi megkérdezettek.

Én most legutoljára Ausztriában voltam augusztus elején az A1 Ringen a FIA GT Championship-en szintén VIP (sőt még annál is jobb) belépővel, de annak tudatában hogy ez csak 400 km tőlünk és a szomszédban van, a favágók földjén minden a legnagyobb rendben volt, csak egy kis primitiv osztrák ellenőr bunkózott az elején a média/vendég bejáratnál a magyar rendszám láttán, gondolván mi a sz@rt keres itt ez a csoró magyar. De miután kikerült a szélvédő belső felére a nagy rózsaszinű "verseny támogatói belépő" amivel oda megy az ember ahová akar, szépen befogta a száját és másnap meglátván a kocsit már extrán külön velünk foglalkozva elsőbbséget kinálva és a forgalmat leállitva irányitott az első beléptető kapuhoz.

Pedig az osztrákokat nem szeretem, mint ahogyan ők sem minket, de ott ennek ellenére embernek éreztem magam, ellenben a Hungaroringgel, ahol sz@rba sem veszik az embert.

Előzmény: da Silva (4)