Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.15 0 0 722
Huculpastor!

Te honnan olvastál ki olyat, hogy én a mában gondolkozom???
Én nem arról írtam, hogy kikből álljon a Fradi egy év múlva, hanem arról, hogy a mostani keretből szerintem kikkel lehet(ne) a legjobbat kihozni! Azt sem mondtam egy szóval sem, hogy ettől bajnokok leszünk.
Egyébként a konkrét tervekről rövid távra csak annyit, hogy ha jól tudom a mai játékosoknak nincs 2 évnél rövidebb szerződésük (inkább hosszabb), magyarul ezzel talán megállítják, hogy évente kicserélődjön a keret.
A hosszú távú tervekről pedig szerintem Torgyánnál kéne érdeklődnöd, mert ha jól látom, akkor ma minden és mindenki az ő kénye-kedvétől függ a Fradiban, tehát nem hiszem, hogy bárki is hosszú távon tervezhetne. SAJNOS!

Amiben igazad van, hogy ez így nem folytatható! Csak azt nem értem miért hiszi azt mindenki, hogy a Fradit "féltők" és Varga Zoli mindent megoldana. Szerintem éppen ellenkezőleg, még tovább rontaná a helyzetet! Már előre látom, hogy évekig azzal takaróznának, hogy nem ők a hibásak semmiért, hanem azok, akik előttük voltak a helyükön, és azok akik még akkor is keresztbe tesznek nekik mindig mindenben!
A Ferencváros ma sokkal jobb helyzetben van, mint Szívósék idején. Igaz ugyan, hogy nem voltunk bajnokok már jó ideje, de nem is fenyegeti a csőd, a megszünés a klubot! Az már más kérdés, hogy milyen eszközökkel jutottunk el idáig (honnan származik a pénz), de innentől kezdve lehet felelős gazdálkodást elvárni. Úgy nem, hogy az eladott játékosok árából nem új játékos(oka)t lehetett venni, hanem a lyukakat (fizetések, ilyen-olyan tartozások) kellett betömni.
Az meg a Torgyán hülye súgóinak köszönhető, hogy a kosárlabda után, ami valójában tényleg nem sok embert érdekelt a jégkorong is hasonló sorsra juthat! Reméljük ez nem fog bekövetkezni SOHA!

Előzmény: huculpastor (704)