Maribel Creative Commons License 2000.08.15 0 0 42
Kedves Kissme !

En is nagyon hasonlo cipoben jarok, mint te. Sulyosbitva csaladdal, gyerekekkel stb. Ezzel most nem untatlak. Most csak erre az egesz valaszkeresesedre reagalnek.

1. A dontest NEKED kell ugyis meghozni. Mi csak egypar ervet mondhatunk, amikre talan te nem gondolnal. De ezek iszonyu szubjektiv dolgok. En peldaul 1 masodpercet sem haboznek itthagyni Pecset. A mierteket majd szemelyesen a Talin.
Van olyan ismerosom, aki azert nem jon haza Pecsre az egyetem utan, mert itt csak egyetlen allast kapna a szakmajaban. Ezzel maximalisan ki lenne szolgaltatva a fonokenek. Es ezt te is tudod milyen iszonyu es lelekrombolo dolog. Mikor ezt meselte akkor megdobbentem, de be kell latnom bolcs dontes.

2. Meg kellene tervezned a jovodet ! Mikor akarsz gyereket ? Mert ez nagyon beszukiti a karrierlehetosegeidet. Ismerek olyan hazaspart, akinel a no levelezon 6 ev alatt iszonyu erofeszitesekkel vegezte el a jogi egyetemet. (Vizsgara varakozas kozben szoptatott a folyoson stb). Most amikor vegzett, visszament a kisvarosaba ahol megszunt az allasa. Elkoltozni azert nem tud, mert a ferje vezeto beosztast kapott. Ergo: tobbet keres a ferje, mint amit o kaphatna mas varosban (akar Pesten) A vege az, hogy a no lemondott a karrierrol, otthon van a ket kisgyerekkel. Akkor miert tanult ennyit ?

Utolso jotanacskent annyit, hogy semmikeppen ne mondj fel, ha nincs masik allasod !!! Meg csak ne is celozz ra, mert nem tudhatod, hogy ki kit ismer. Nemcsak Pecs kicsi, de az egesz Magyarorszag is !

Udv: Maribel