Miller,Mim Geri elsősorban külföldre szeretne menni,ezt egy közeli rokonától tudom, plusz jelenleg sérült azt hiszem...
Aztán... a 2 zetés gyerekben lehet potenciál. Bodnár Geriben több akarat van mint a portugál csomagban,van benne lendület, bejátssza a szélét. Kérdés milyen ütemben tud fejlődni. Plusz adalék hogy gyerekkora óta Újpest szurkoló, ha a szíved visz úgy nem fogsz lélektelenül játszani.
Krajcsovics gyors ,jól és bátran cselez. Agilis srác, megérdemli a lehetőséget, majd meglátjuk...
A Kassa nem volt valami acélos csapat, első edzőmeccsként túl sok tanulság nem vonható le belőle.
Kastratit simán elbírná a keret,de ő lenne a 4. jobbhátvéd .Bodnár Geri érkezésével nem látom a helyét.
Bese általaban többet sérült mint amennyit játszik, esetleg úgy.
Vlijter a második félidőben a középpályán kapott helyet,a súlypontáthelyezései, és az iramváltásaival tartotta a labdákat, a második félidőben az egyik legjobb volt. Pontos használható labdákat adott,többek között a Katona győztes gólja előtti akciót ő indította ,amit Krajcsovics befutott,megforgatta a védőjét, majd középre centerezett. Nekem sokkal meggyőzőbb visszavonva,párharcoknál pattogott róla az ellenfél.
A horvát gyerek jelenlegi formájában nagyon kéne, de én már nem merek semmit írni róla. Volt már Amerikában, a Bundes háromban,Dél Koreában,Cipruson. Most a Celjében élete szezonját futja , mindent egybevetve 25 gólt szerzett ,de hogy ez megér 3m eurót azt szerencsére nem nekem kell eldönteni. Pedig csatár fog kelleni,mert Matkon kívül senki sem találja a kaput.