Lappantyú Creative Commons License 2000.08.15 0 0 9
Kedves KissMe!

Elsosorban azt hiszem, hogy ezen probléma megoldását önmagadra kell bízni, mi maximum egy-két érvet és ellenérvet mondhatunk el neked.

Budapest:
Szóval Pesten van a pénz, ez talán igaz, de ha nincs lakásod itt és albérletre szorulsz, akkor készülj fel arra, hogy kevesebb lesz a pénzed, mint otthon volt. Mert az albérlet árak bizony igen magasak és kiemelkedoen (értsd: akkorát, hogy az albérlet + utazási + megélhetési költségek mellett még lakásra, kocsira tudsz gyujteni belole) magas fizetést nem olyan nagyon könnyu találni.

Suli:
Azt hiszem, hogy két megoldás van. Az egyik, ha egyszeruen érdekel az, amit a suliban tanítanak. Ez esetben minden további nélkül vágj bele, hiszen akkor fontos ez neked és akár szabadságodat is rá tudod áldozni. A másik, ha úgy érzed, hogy ez igen hasznos lenne a jövod szempontjából. Nagyon hasznos. Ekkor is mindenképpen érdemes elkezdeni. De ha egyikben sem vagy biztos, akkor nem hiszem, hogy érdemes a "gyujtök még egy papírt, hadd nojön az önéletrajz-soraim száma" típusú hozzáállás.
[esetleg nem lehetséges, hogy halaszd ezt az évet és a munkahelyváltásra koncentrálj most még - aztán meg, ha egyenesbe jönnek azok a dolgaid, akkor kezd el a tanfolyamot?]

Felmondás:
Szerintem is akkor mondj fel, amikor már amoda biztos a cucc. Én úgy vélem, hogy amennyiben nem hajlandóak rád várni egy hetet az új munkahelyen, akkor meg is érdemlik. :-) Úgy értem, hogy aki komolyan gondolja, az tud egy hetet várni.

És persze mindez szigorúan szvsz, még csak nem is jótanács, csak olyan motyogás. :-))))) Mert hát a legeslegjobb döntés az lesz, amit te hozol, hiszen te ismered az össz paramétert.

Lappa

Előzmény: KissMe (-)