Gabo_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 85
six669!

1-es pontban igazat adok
2-es:az MU teljesen mas uzletpolitikat folytat.Mas elvek szerint vasarol,mindig igyekszik sajat nevelesu jatekosokat szerepeltetni,es mellejuk igazolni.Igy sokkal erosebb a kotodes a klubhoz,es a szurkolok lojalitasa is,hogy arrol ne is beszeljek,hogy azonosulni is sokkal konnyeb a csapattal.(ellenpelda:inter,chelsea...)
Nezd meg kiket igazoltunk az utobbi nehany evekben!
Yorke,Stam.Melyikuk volt sztar kozuluk?Semelyik.Es melyikbol lett vilagsztar?Mindkettobol.
Stamrol senki nem hallott azelott,most minden csapat szivesen latna soraiban.Yorke meg rekordosszegert megvasarolt csatar volt,akinek az aran egy vilag rohogott.
A United nem sztarokat vesz,hanem sztarokat termel!
A masik,hogy en szemely szerint nem szivesen latnek Figokat,Rivaldokat voros mezbe bujva.Nalunk nincsenek olyan sztarok,akik csak a fizetesert gurcolnek,egyenieskednek,akik kore egy csapatot kell felepiteni.Nalunk csapat van,egymasert es magukert hajto sracokbol osszerakva.
3-as pont:Szogezzuk le,hogy minden taktikanak van ellenszere.Ha ilyen egyszeru,mint azt Carlos allitja,akkor miert tudott a United triplazni?
Gondolom a valasz a szokasos:"Szerencsejuk volt!"
Feletteb erdekes,hogy evek ota nem tudjak megoldani a ket szel lezarasat,ugyhogy maradjunk annyiban,hogy elmeleteket konnyu gyartani,de annal nehezebb a gyepen bizonyitani.

4-es pont:nem fuzok hozza semmit

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!