KissMe Creative Commons License 2000.08.14 0 0 6
Jó estét!
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat.
Trilla: a felmondási határidő letöltéséről már hallottam, tudom, hogy nem kényszeríthetnek rá. De azért cégtől is függ, hogy hogyan engedi el az alkalmazottait. Szerintem engem nagyon megszivatnának. Esetleg tudsz segíteni pesti továbbképzésekkel kapcsolatban?

Yag: Nehéz kérdések. Az autó és a lakás még nagyon-nagyon távoli tervek, éppen azért, mert csak alkalmazottként lenne lehetőségem megkeresni a rávalót. Nem vagyok egy vállalkozó-típus, szerintem sok kockázattal jár.
Az általam említett továbbképzés számomra nagyon ideális lenne. Csak három félév, csak 60K Ft/félév, mégis főiskolai oklevelet ad, és nagyrészt olyan tárgyak vannak a tantervben, amiket az első fősulin már tanultam, nem lenne gond felfrissíteni őket. Könyveim vannak hozzá, és érdekel a téma. Egy újabb papír lenne a gyűjteményben, bár tudom, hogy nem igazán a dokument számít mostanában, azért hátha hasznát veszem. Európai Unióval kapcsolatos tanulmányokat folytatnék. Azért nem gondolkodom egyelőre másban, mert amilyen a tanuláshoz való hozzáállásom, biztosan nem bírnék ki még 10 félévet pl. a jogon, pláne munka mellett. Tanulni már csak azért szeretnék, hogy gyakorlati ismereteket szerezzek a későbbi munkámhoz. Az első diplomámat is levelezőn szereztem.
Most már talán könnyebben érhető, hogy miért pont ezt, miért pont így? Tanulni is szeretnék, de a pénz is fontos.

Jó éjszakát mindenkinek, várom további segítő szándékú barátok jelentkezését.

Üdv