Ripper Creative Commons License 2000.08.14 0 0 123
Halihó!!

Akkor megyek szép sorban.
Legion, Jawbreaker: szerintem is gáz lenne Rob újra a Priest-ben, de ezt már kifejtettem. Koncerten egy ilyen persze jó törióra lenne, de ennyi. Nekem amúgy az ilyen reunion dolgok a legtöbb esetben bűzlenek, kivéve 1-2 esetet (pl. Purple reunion 84-ben - annak volt értelme, és nem a nosztalgiára építettek vele, lásd Perfect Strangers és House Of Blue Light albumok). Ripper maximálisan qrva jó ebben a bandában, Halford csak szólózgasson. Egyébként is ő akarta így, most akkor inkább ne akarjon visszamenni. Ez az újonnan felfedezett motoros imázsa sem tetszik, ez Priest védjegy, amit ő 1x már megtagadott. OK, hogy most újra metal meg bőr, ez még rendben is van; de azért a motor-dolgot feszegetni szerintem tényleg felesleges. Ez kicsit olyan, mintha Dickinson szólóban is Eddie-s háttérvászon előtt játszott volna, nem?
Hram: a Szigeten azért nem szeretném őket látni, mert 1. nem tetszik a Sziget agymosott Pepsi feeling-je; mondjuk ez privát ízlésbeli dolog 2. nem szeretem a megalomán fesztiválos bulikat (ill. csak ritkán, amikor teljesen metal jellegű az egész feszt), ahol több tízezer emberen kell magamat keresztültaposni, kinyomják a vesémet a helyéről, satöbbi. A Priest-nek egy 6-8 ezer fős buli lenne szerintem ideális. Hangsúlyozom. szerintem. 3. egy Szigetes bulin ott lenne egy rakás Chumbawamba, Green Day, stb. ízlésű emberke is, akik erről az egészről semmit nem tudnak. Nem vagyok híve az elitizmusnak, meg tudom, hogy ez egy esély lenne nekik is arra, hogy megismerjenek valami komolyabb dolgot is, de marhára zavarna, ha mondjuk a mögöttem állók cinkelődését kellene hallgatnom az egész koncert alatt. Inkább legyen ott tizedannyi ember, de azok tényleg a csapat miatt legyenek ott. 4. A fesztiválokon soxor sajnos eleve szar a hangzás, és a bandák is kevesebbet játszanak, szóval szerintem ez sem szól a dolog mellett. Inkább egy önálló buli saját hangosítással, hangmérnökökkel és fényekkel. Azért ez lenne szerintem az igazi. Pesze ha végül csak Szigetes buli lesz, akkor azért kitolom én is az arcszerkezetemet...:-)
Jawbreaker: végre, végre, valaki elismeri a Point Of Entry erényeit is!!!! Ugye, hogy vannak azon is király nóták?
Legion: ami a durvább közönséget illeti, szerintem is jót tenne egy ilyen jellegű csapat felléptetése a Priest turnén. Szerintem klassz lehetett, amikor anno a Slayer-rel, a Panterá-val vagy a Testament-tel koncerteztek. (A Gorefest viszont kicsit gázos volt 98-ban, ők akkor már nagyon az utolsókat rúgták, és ez látszott is).
Ha emlékeim nem csalnak - habár akkor még zsenge korú voltam igencsak - a Priest volt tényleg a második itthon; és mindig a második. A Maiden image-e Eddie-vel szerintem ebben sokat számított, akkoriban az ilyesmi nagyon megfogta az embereket (ezzel most nem a Maiden érdemeit akarom csorbítani, mert erről szó sincs).

No, egyelőre ennyi. Írjatok!!!