MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 331
Stein!

Igazad van Scope esetében, mivel már csak azért sem éri meg felvenni, mert rohadt drága. Később meg a már ismert szintlépős téma is bejön, tehát ez a spinkó nálam kilőve.
Hogy a tetős témához hozzászóljak, nem tudom, hogy csak experten-e, de engem igencsak meg szoktak zúzni a tetőn. Félelmetesen jól lőnek a tetőre is, bár ez gondolom a peccseknek is betudható.
Ugyanez igaz a nappali harcra is. A jó múltkorában / ez volt a Mercek miatt zátonyra futott első expertes gámom / összeakadtam 15 enemivel valahol a Grumm közelében. A terep mondhatni isteni volt, én sziklák mögött bújkáltam, az ellen meg a mezőn hasalt. Most mindenki azt gondolná, hogy jó kis agyaggalamb lövészetet tartottam, de egy nagy frászt! Úgy megfingattak, mint babkása a parasztot! Örökké interruptoltak, kib@szott pontosan céloztak a szar makkpisztolyaikkal / Rumchaisz rulez! / úgyhogy a valós időt tekintve 1 óra valahány percbe telt, míg lenyomtam őket. Hogy ne gondoljátok, hogy kamuzok, még le is mentettem a screent, amit még mindig nem tudom hol lehet a netre rakni, ezért mélbe szívesen elküldöm, úgyis van már egy pár kép. mlg@index.hu