MLG Creative Commons License 2000.08.14 0 0 328
Szasztok!

Már megint befaragtam ezzel a Jaggeddal! Elkövettem ismét azt a hibát, hogy mások tapasztalatait előtérbe helyeztem a sajátjaimmal szemben. Elmondom hát okulás gyanánt az embereknek.
Experten, Tons of Guns módban, Patcheket felrakva kezdtem a gámot. A custom mercem Electronics meg Lockpicking volt, mellé még felvettem Gruntyt, Bullt és Bunst! No most első gáz: A saját Mercet csakis harcos típusúra szabad szerintem alkotni, mivel egyszerűen nincs annyi pont, amennyiből egy jó harcos Mercet ki lehetne hozni. Márpedig ez a csávó ingyen van és a hozzá hasonló kaliberű manuszok igen drágák. Szóval én elfelejtem a Mec, Med, Exp. skilleket és mindent felnyomok 85-re, kivéve a LDR-t és MRK-t. Ezek úgyis nagyon könnyen fejlődnek. A skill pedig Night Ops expert lesz, mivel "EXPERT MOD"-ban szinte csak éjjel lehet a keményebb helyeket elfoglalni, hacsak valaki nem akar állandóan visszatöltögetni. Ennyit a Custom MErcről.
Második gáz: Nálam ez a Bull gyerek nem vált be. Igaz, hogy pajszerral felszerelve egyből agyonüt egy ellent, de!!! mivel gáz a dexteritije, sőt az erőn kívül minden más alaptulajdonsága, volt olyan, hogy négyből négyszer mellé ütött, nem is beszélve arról, hogy az agilitije egy kalap fos, így kábé 18-20 AP-ból kellett gazdálkodnom, amikor őt mozgattam. Emellett még hülye is / WIS:62 / így például megpróbáltam tanítattni, de Buns aki expert tanár, egy pontnyi agilitást tudott fejleszteni rajta 10!!!!! nap alatt. Tehát ennyit az alacsony agilitású és buta emberekről.
Harmadik nem gáz, csak tanulság: Ez a Buns csajkás elég jó harcos, de szerintem csak tanárnak kell felvenni, mert a pénzét megéri és irtó gyorsan képezi a militiát, ami EXPERT módban szintén elengedhetetlen. Itt az ellen nem sokáig hagy pihenni, amint elfoglaltad a szektort kezdenek tobzódni és támadnak. Itt már nincs olyan, mint könnyebb fokozaton, hogy pl: elfoglalom Drassent, megyek tovább és majd Ira szépen lassan kiképzi a milititát. Itt egyszerűen muszáj neki segíteni, mert nem győzi és az ellen meg tizesével jön, így minden szektorban legalább 15 militának kell lenni!ű
Negyedik, ez bevált: A Grunty pacákról van szó! Bevált a csávó nagyon, így az új kezdő csapatomban is helye van. Nigh Opsos és Heavy Weaponos így még a skilljei is használhatóak, ráadásul jól harcol és gyorsan fejlődik, nem utolsósorban pedig ócsójé van.
Összegzésül EXPERT módra ez a csapatom és a taktikám. A saját Mercemet olvashattátok fejjebb, ehhez még annyit, hogy igen is számít az Expert Night Ops!!!
Mivel kell egy ajtónyitó pacák meg egy robbantós is és ezekből nincs Night Ops tudású, így jöhet szóba Barry, aki szerintem a legrentábilisabb Merc, az egész játékban. Szóval ő a második pacákom. A harmadik Grunty, róla már írtam. A negyediket még nem döntöttem el, vagy Spider vagy Scope. Spidernek jók a skilljei / Night Ops, STealthy / és jó orvos, Scope jobb harcos, csak duplába kerül.
Szóval ezzel a négy csávóval próbálom végigvinni a gámot, talán később még Iggyt veszem föl, aki Heavy Weapon Expert, ez pedig alig nélkülözhető Medunában. No ennyi volt, remélem nem volt uncsi és tudtam esetleg segíteni valakinek, aki hasonló Night Opsos, mint én.