mr_mulder Creative Commons License 2000.08.14 0 0 141
Jó reggelt, jó szurkolást!

Kedves Senior!

Hát, a leleten aztán írnak mindent, de a hivatalos státusz az bizony a jó öreg discus hernia interv. A leírásban egyébként szerepel eloboltosulás is, de egyszer egy dokival elmagyaráztattam mit is láthatunk a képen. Szóval ennél már csak eggyel súlyosabb fokozat van, amikor kiszakad a korong, és a gerinccsatornába juthat belole, de azt azonnal mutik is.
Azzal egyetértek, hogy magától nem megy vissza, hiszen nem is magától csusszant ki, de a kérdés az az, hogy VISSZAMEHET e egyáltalán, akármilyen módszer hatására. Én szeretném azt hinni, hogy igen, illetve ezen fáradozom. Kíváncsi vagyok a véleményedre. A porckorong felépítésérol, sérüléseirol, regenerálódásáról tudsz valamit/szakirodalmat? Úgy tudom 30 éves korig még élo szövetként funkcionál.

Sfakutya, sorstárs!

Na, te aztán többszörösen "visszaeso" vagy :-) Mégis, ezt meg hogy csináltad? Tünetek? Én pl néha majd megorülök amikor jön a felmelegedés, mint most is. Nekem amúgy a nyaki mozgásom szinte teljesen szabad, nem is provokál semmit, de a bal karba kilépo gyököket néha tudja birizgálni, meg a tricepszem kezdett lassan sorvadni. Amúgy jársz valami gyogyótornára? Hány éves vagy? Tudod, mi okozta a gondot?
Egyébként már csak azért sem árt "definitiv" megoldani ezt a betegséget, mert a spondylosis szinte természetes velejárója. Ilyenkor klassz kis csontkinövés indul meg a csigolyáidon, és egy ido után spontán fúzióval lezárja a beteg szakaszt, miközben persze ki tudja, hol fog még ideget vagy velot nyomni.
Természetgyógyász, csontkovács többnyire sux, eddig én még egy alternatív helyen voltam, aminek értelme is volt, igaz, hogy o egy orvos-professzor. A szabim után vissza is fogok menni hozzá, és ha tud tartós javulást produkálni, akkor neked is ajánlom majd.

Nna, mára ennyi, mert a projektnek menni kell, és a fonököm nagy ívbe sz... rá, hogy néha miért csak jobb kézzel gépelek...

Üdv, és jobbulást mindenkinek!

Mulder ügynök