Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2025.12.27 0 0 169462

Kicsit OFFoljunk:

Én is elég aktívan bringáztam még 25 éve, azóta a  nagy cégeket utolérték a kis cégek, már nem biztos, hogy megéri korlátlan pénzt belefeccölni egy drága biciklibe, mikor feleannyiért nevenincs modellek is kiszolgálnak. Engem a monti világa mozgatott meg, 01-02'-ben kezdtek el terjedni a tárcsafékek, azóta ilyennel megyek. Akkor mindenki kiröhögött, hogy nehéz, el sem bírták képzelni, mikor mondtam, hogy ez fog elterjedni az igénytelensége miatt (a 23 éves össztelós giant biciklimen magura matrta van, egyszer sem kellett javítani, csak fékpofát cseréletm rajta, meg tárcsát) Manapság ki használ V- féket? Még országúton is tárcsával mennek, így is lehet 6-7 kilós bicikliket csinálni, az mtb vonal  meg szinte hihetetlen, hogy már bőven 10 kiló alatt vannak az össztelósok... - na, OFF vége

Szerintem az óragyártás is ide jutott, valószínűleg a név lesz az, ami lassan sokba fog kerülni.  Itt szerintem nem lehet akkorát durrantani, mint pl. az autóiparban, nem lesz akkora (legalábbis bárhogyan mérhető) különbség, mint egy Dodge Viper, meg egy négyes golf között.

Előzmény: képbíró (169459)