kisregény a la llill:
Ehhez a kedvencszám, album dologhoz:
van-e vki köztetek, aki egyszer csakúgy megpróbálta meghallgatni az összes albumot egymás után. Nos ilyen képtelen ötletem is szerintem csak nekem támadhat... Szóval a tavalyi koncert előtt egy-két nappal tettem meg eztet, csupán azért, hogy eldöntsem végre melyik a kedvenc.
Eredményre akkor sem jutottam, viszont gazdagabb lettem egy(két) tapasztalattal - 1.többet ilyet nem teszek 2.nincs is olyan nagy törés 1989-91 körül, ha folyamatában nézzük (hallgatjuk) a dalokat. Ez egy szubjektív vélemény (már aki érti). Még az REM-től függetlenül egy időben elég nagy Velvet Underground hallgató voltam, és akkor azt mondtam, nincs a Pale blue eyes-nál szebb dal... Amikor később meghallottam a Dead Letter Office-on Stipe előadásában, hm így egész más mint Lou Reed hangján... a másik, a Femme Fatale, hát itt már csak a szőke paróka hiányzik Michael fejéről, hogy elhiggyem Nico az. Nagyon szeretem még az E-bow the letter-t is elsősorban Patti Smith miatt, akit most szintén nagyon, nagyon szeretek (hallgatni).
Na jól van, többet nem írok (most már igazán nem lehet panasz!), még csak annyit, aki meg akarja most nézni a Great beyond videót: http://www.mtv.com/sendme.tin?page=/mtv/tubescan/vma00/ jelölve van az MTV VMA-n (de minek?!)
csá (jövő húsvétig:)
llill