repcsepista Creative Commons License 2025.12.08 0 0 2206

UFOzzuummm... miEeee... Csoda pókok,és pókhálóik az ablalon, nem napfény? -muskátly májva?
                        1.: 12/8. A KÉP? Ha láttátok a pokhálós filmeket, na most azt ugy, hogy ez a gömb, szürke,és hol vannak a szürkékjeik? -szürbe zürbe zürbölve ürbe, és vannak a a csodapókjaik, és a legyek ne legyek legyezi zzz... és $$$... begubózik elteszik (MUMMIJAKIK? -conzerváéltaik) jobb időkre? -te begubóztál? Nadon fida,mig zizzege $$$... most a mérges pókjaik, megnyálnak,és elhallgatsz, nyü vagy és nyüszithecc... Vissza hogy mkor elözönlöttek bennünket a csoda pokjaik, a pópjaik popójaik kopóaik? .Zna nem hagyhattad el a pókodat (falud a gunganárud) és teljesen az, hogy milyan szagod van, azaz mig van szarszagod szagolod addig? -ja mig termelsz az kispókodnak papodnak, és na nagy pókaidnak és a csodapokjaiknak, akik a semmidbull teremtették a világod od HORR -GOD? Fita, előbb a pókerjaik, pókereses eresek? Ahova kiakarok jukadni, hogy vehetjuk ugyis hugyis hogy ez az egész egy póker játékaja , és kinek van nagyobb hálója? Pitre, dobb be a hállód, és a háló szét szakad vala, annyt busa, hal? -ami most mig élte tart, behálózhatja az egész hal meg mindenféle nyüvek, moszatok, bazárauk baznátok meg nátod, tied-tietek? - az egész batár? Bitta hallottátok ha szátok tátog, fita, ha az zzz... $$$... Zooitt mikor még a felesÉgemmel jártuk a nagy-világot ott, akkor most ő mondja meg, hogy hova megyünk, és egy szürke (fehéres) fekete világba,(de roma romba ma is?) ami most ez az? Na az egész, ládd akkor leirtam, és azért semtudtam könyveket irni, mert itt mindan nap, minden nap? (fita In God we trust mig van hus?) Dana dana a Loan dona duna, fogadom, hogy fogatok alá sárt $$$...adunk? Ki ad neked enni, na ne feledjem ez eleve leve egy AIYDA, YUDA JUHA JUDÁSAI JUH HÁSZENISEJK, FIRST?
                        2.: Na ami van, hogy van aranya? -ara- anya? Vicca hogy most olyan,amit a felesÉgem, az ez,és olyan volt, ládd mnt a pokhálózatok, (de utak a levegőbe halló hálózatok? -vas a ló, faló falu lufa) az utak, nincsak, én épitettem a M1 utat, ami hadut, azaz ha a gazárok, fita ami van, hogy csak gaz árok, és gaz áruk (fita mü anyag sintetika artifak robotaik, na a templomuk, nincsak a szent hármasság, az a három hárem vallaguk, ládd a nem kátkó tábal, hanem JUDA ÉS A KÉT... JUHA KOSOK, MEG A BAK KECSKÉAIK? -DE AZ OLYAN, MINT MOST A GŐTIK ALAKOK, ÉS VAN JAMBBÓJUK) van csak, és fita, mi az ami változott onnan, hogy elÓZONlenek (Atilla, mi az a fekete de fekete korompor lebernye?) bennünket a pókok hulladékaik? Ninzcsak a barátunk, na most én olyan kötnyveket, ládd Erdéllyel kapcsolátbank, dolgozatot kellett irni,amit leirtam, hogy az azért, hogy ki tudjanak szimatolni,sézmolni ölni (fita ez többett csa az és csak azért is,ingem? -gatya foss) és itt minden két értelMÜ MÜVÜK, AZ ÜR URUK WAROSSA CSODA PÓK-HÁLÓK, ÉS CSODÁSAN (VAK VAK VAK ...) MÜKÖDIK? Na most a csodAPOkerjaik popjai,szartalagáncsdzsuk? - fita leirtam hogy itt LA? -befizettem azokat a magyarokat a magyar házba, akikkel elddjuk adni, 400zer akkor, és megvettük volna ahol az 56 szobor van, egy NAGY KULTURHÁZAT, ami egy NŐ? -(vágott szemü) NA NAGYON NAGY VALAKI VOLT, és magháoz hivatott, (ami bennünket érint, emgem és leirtam a Mi a fuck? -fita csak egy báát kéne kéne, aki mer köhéccselni csalni aha családám, ádám adamada oldal bordájajjj..) tudok römizni, na nem nagyon deee..akkor amit ajánlana, hogy a kis kártyákat tobbjam el,na most mi van a NAGY KÁRTYÁLUK -KAL? ÉS KÁRTYÁSAIKKAL? VESZED ESZED A LA.-PUT? Na fita, ÉN FÉNY,ezt akit mi JÉZUSA? De a magyarokorszaga meg most JJJ...USA is magyarok orszaga? Fita másKÉP, ez te nem olvaszhadnád, mert a taknyotok meg fagyott? -a sziv visz kihült? Nincsak zitt mindened nedüd az ŐŐŐK GANÉ GAN-É DOMBOOKJAIKKAL DOMBOOKAINUK, MOZGATNAK...fita hallottam jajjj...jaja ne hibáztass senkid semmid ne okolj, és nem bánts meg, ami most fita, most van akik mégis éreznek valamit mit? -amid lehet csak a szar szagod -tok? Fita, itt te teljesen csak a szorod és ha szarsz, van mit enned?
                       3.: Vissza, azonnal,hogy én vagyok? Nem hanen őők?-teremtettek téged, őők felruház? -ház? Zitt a hangod, a te hangod, ábram? -fita, az hogy ami most nem tudnak tovább titkolni, ládd a tudás nagy lett, hOGY EZ ELEVE LEVE EGY AIDA NAGYIDAI ZSIVNSÁG KIVÁNSÁGOD? - ZIGANSÁG? ZZZ... $$$... HAN GOD? MAGAD MAGOD MA GOD? -DOG? -GOD DÖG -ÖD? Fia, egy pinalátra, hogy hogy te nem rendelKEZhecc..Fita, akik monduk, ládd tegnap a c2c -on, hogy ha egyén, de közösségi élet,(MTK FM -AMereika? -szabad Juhutós a puna sára ára?-fita bennünket akanak eltümteni, hogy mia a fene az örökös habiruázza háza ) az már az ördögöktől van? -na fita, itt azok, akik teljesen a te magnes magoddal MA GOD, rendelkeznek? -na fita ami bennem ösztönös, hogy igaz hogy egyni, de én egy batátot keresek, és ha 1? - mert jaja ÁRULÁS JUDÁSKERESTÉNYEK MINDENKI MINDENKID ITT A DIK A MÓ AMO, ELŐTT,MÉG MEG MAGOD MAK MAK MAK $$$... VASUKBA HASADBA FENEKTEK REPED REPDES FELUT? na fita, ha akarod tudni hogy hol van Log Ica, az ATYA és a FIA? Tessék fityeregni, csicseregni, mert zitt ami van, hogy MI MAGYAROK, MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ÉS EZ LENNE AZ AZ ÖROK ÉL LÉTÜNK TITKA HOL A PISZKAFA, AZAZ HA MOST KISÖTÖTTEM, MEG EL A KIs pitim VERTEM? Na fita, most van az amia MAGNES -TESTED, DE HA ODA ADTAD AZ ELŐDÖD = UTÓDOD KITUDÓDOTT, TE IS TUDOD, A MAGOD? MA GOD MAGÖLÖD, ÖLÖD? (FITA A KOSATYA ÉS KOS KUSS EGYETLEN FIA? -SÜZZ ANALA? Fita ábram, vedd a fiad, az övé volt,(fita Sára, ládd szüzz vala? -jaja a hugica? -fita angyalok?-ja azok,mert azok bigámiások és sodroma roma és mor mora, csak örök egy egybe ember pátokv vannak, és AIdák és AIdácok) ha MINDEN AZ ÜR URAMNAK ADOM, A DOM -DOMBOOK? MINDEN AZ ÖVÉ, ÉS ŐK TEREMTETTEK TÉGED ÉS MOST TÉNLEG? Vicca, NA ITT VAN A PÓK-KOP KOPIZÁS, HÁLLÓJUK JUHUKK? Pl. -itt mindeki GYILKOS ÉS GALÓCZA GALÓCZAIK? ELEVE AIDÁK AIDÁCOK ÖNGYILKOSOK FOSOK ATYÁM, ITT A GATYÁM,HA LEHET VEDD EL TŐLLEM EZT A GATYÁD, NEKED VAN? Na most, ha figyelnétek, mert EZEK A SZELLEMEK, zitt amit hogy hogy lehet hogy neked kell? -ellenseggek mert máskörtó nincs? -a kürtőtök? -szára Sára? Na AZ ATYÁTOK DE VAN GATYÁTOK, ANYÁTOK ANALA NEM VICCKET? Óh millen dárga kő? -az ilyen szent áldozat, mint Betlehem? -hami csillag ragyoghat, na ezt most ugy, az az ATYA, FITA NEM A MIÉNK, AMI MÖST A FIA MEG ATYA LENNE HA VAN EGY GATYA SÁRA ÁRA? Amt ki lehet venni, hogy a KIVÁLASZOTT ÉS AZOK JUHAIK JUHÁSZAIK,JUDÁSAIK? -NA A FIA, SZEMBE SZEGÜLT AZ ATYÁTOKKAL HA LENNE GATYÁTOK? Fita hogy a satan vaker, ami ha KIRISTHUS ANTI, ANTI KRISTHUS?
                      Innen...na vissza, hogy mikor volt az a nagy csunyami, akkor lehuztuk a jeget a mi halinKról, jaja a körpaktómednecénk, fita midnen a miénk, akik minden kezdőDik velem,a velőmmel?-aha kis pitim, verem?
... ami van, hogy PÉNZ NEM NINCS? na moat nincs olyan hogy egyén, örök magyarok családa csalÁRda mi az ára? -fita, de a HAN GOD VAGY!!! -az csak ha te vagy a csősz, akkor az örökre van! Jaja egy csendes $$$...dicső Kukor Ica, na meg Jancsi, egmásta talátak, de fita, olyan flélre baxtak? -a félelmed oka toka? ja most ha te mégis, akkor csak a örökéletpároddal és nem tudtok el élvezni! -proccs..miért kell a szerelem, a csőved?-raplikázpl? -kamikázol? -ham ham hamikázol?
... fita, fidlejunk, mert itt hogy ha kitudósik, hogy kik a magyarok, most ezek...fita ha semmi $$$.. ha mise, hamise tise? -jaja de mi mag magam magom magod... magmanak csinálom, azaz te is minden kim gyere kid, ha dik? -hadakozik?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Ave Jász Maria, hol van a kis aranycsengős báránykÁtok? -aranybunda?

Előzmény: repcsepista (2205)