repcsepista Creative Commons License 2025.12.06 0 0 2201

UFOzzuummm...miEeee...akik a husbankba maradtak $$$... azok irigyelni fogják,akik nem nem nem ...csak azért is $$$... ha mibdjárt az ingem-ért is, bugyikaja Kos, gatya szára Sára ára?
                       4.: Kávézzuummm... gyógy viz, tea, gyógylevel fa virága füve, szörcsogve szörcs szipótyon korty...forro? Amit most ujból és ujból és az ujamból szopom, olyan valami csoda világban vagyunk,és most mindenki a magáéban, amit ő gonmdol magának, álmodik? Na hogy gondol lát világok,az most ugy, hogy örök vagyok, magamnak vagyok magnénak nem a ganéknak, gaNUK?-és örök öröm mmm... mama, már hete csak mamára ára,gondolok, és boldogségem végnélküli, és ez most aki tudja,az látja, és most mi ez,mit csinálunk, ami ha te nem gondolod, jajaj fita az lenne ami menj, de áll minden, az idő is? Na most zitt nemtudom hogy tudnám ugy, hogy egy kisgyerek is megérezze? Nincsak ami van, tupasz jogy nekem van aki megért,na ahoz fény kell! Egy nagy felfordulás (PÁL) van bennem, mert a gondolátod,most az hgoy ISTEN NEM? -Fita, itt apuénk, ISTEN ATYÁNK, MI ATYÁNK NEM? Fitljuk meg ISTEN NEM? -ATYA DE GATYA JÓ KIRÁLY? Zitt a c2c -on, George Nőrrink, lehet hogy az utánzatok -(mojom) utánzatai vagyunk, s ki tudja hogy merre visz a végzet? Na igy történt, aki lefekvése előtt, itt volt körülöttem, tudtul adta, és egy münyag dobozt, ledobott a polcról teját nem ugy jhogy magától leesett, hanem azt mert két fadobozközt volt, és azt csak ugy,hogy csak ha valakai kézzel, vagy mindegy hogy ledobta! Most hátul csináltam valamit, és egy olyan 30 centis grótot, letettem magam mellé, és nyulok le, és nincs? -hogy elpattan volna, vagy eldobta, ami nem, mert dolgoztam vele,és sehol nincs, körbe is tapogattam sőt felálltam és elpattant volna, eldobtam, nem, hanem most egy másik olyasmi,meg csinánom, és most ott van a drót?
                        5.: Na hogy lehet e csodákat müvelni? -szeintem lehet, mert itt egy olyan magnes térbe hozzám Uram, soká voltál már, künn? -szivem kicicsin hajlékiba, egyhitsed bánatim kihnajaim térjbe? Na most ha azt hogy mindent gondolunk, amit a fiaiamnak 4 évesek köröl hogy el kezttem rájuk ordibálni tebüdös kölykök hogy az anyátok is vót egy jány... na elkezdtek keservesen sirni, mert és amit akartam, hogy van hogy nem nyult hozzátok senki, és mégis fáj,és hogy megértették? ---jaja utánn akartam magyarrázzkódtam, de ha valaki most kérdi,hol a lelked? (nincsak itt borzalom rögtön, ha bekapcsold a rádó TV vagy most lapulnmod, kelle,mert te trampista bloondista vagy...Fita,tegnap vezettem a városba, és olyan hogy homály van,(jaj de süket, hallottam?) -na sehogy se vagyunk egyedül, ládd most itt a piramis, és most teneked kellene, a csuccson ülni,ami le van vágva, és te esetleg a seggeden,na most ez a kis menyem, ne mond,a popsiján? Ez az, hogy most valakik a vezetőid,elől járóaid, és te az ágyékukba (tök) kukta $$$... sehol semmi bics, kubacka $$$... Na ami van, hogy amit lehet hallani, hogy akik kinzókká lettek, azok érzéketLenek váltam, és fita, valóban a kinok NUK,megmarad,ha te.ami én és nagyon kics voltam,hogy minden amit gonolsz az hétszer--na itt heteizziklen, (de olvastam azt a statisicakönvet, ládd akik álősködők paraziáták,azok a 7. generacca kampec? -azaz azok az utóddai, ha te most érzéketlenné váltál,fita az az hgoy OLYAN KINBA VAGYUNK, AMI SZERINTEM,fita én beszélek, és én az ezt látom, és hogy ezeket láttatni akarom, (akit senise halhat láthat, csak a roncsaikat???) most fita, zitt te nem beszélhecc...an ez ugy, HOGY NEM KAPTOK ENNI! -fits most ugy ahogy van? -egy zoombizoom na most de ami jön,ládd a Lógan ran film?
                        6.: Korántsem tudtam meg közeLITeni $$$... sss...szent fluka aliudaj? .meghalt, nem modott semmit, ha ti is olyanok lesztek esztek? ---fita a husa neg vére? Zitt előbb, hogy mindenki mennyezete, az felette van, nem alatta? Emeljetek fejebb fellebb a bün? -gyászos? - éjiből, Ott a hellem jeshus? -mellett, éltét értem adta ő, száljon száljon angyal szárnyon, el ragadva vigyen el,vigyen fel a GOLDGOD ÁRA, vérét éltét értem adta ő? -értem? MonjÁtok nyomjátok, meghalt az Ur, én értem? -is tehát? Na tegnap amit most PLACCS...az az hogy az idó, itélet vissza van tartva, vagy most ha katonák felderitók elő őrsek vagyunk, az csak ha ténleg nekik reptura, de ez az, hogy ott mikor apumat meg védeném,na az van hogy senki helyett senid se tud lenni?-Zitt az, hogy mikor én meg védelek benneteket, nemlehet és olyan gondolátod? Na ebbe az zubboNUKba teljesen ártán vagyok, sátán? -meghalok érted,érted,nincs ollan gondolátod? -mindent meg csinálok neked, na neketek semmit nem kell csinálni,csak a dohost tarst oda á négykéz láb? Ezt próbáljátol,na HA ISTEN? -NEM? -AZONNAL TE HA AZ Ő GYEREKE VGY, AMI NEKI VAN NEKED IS KIS KEDD JÓ KEDV, ISTEN ÁLD MEG A MAGYART, JÓ KEDDVEL BŐSÉGGEL, FITA ISTEN ISTEN,MEGADTA MAG ÁT MAGOD? AZAZ MI MINDENNEL AMI ÖRÖK ÉLEK, ÉLET CSK AZZAL,ÉS HA NEM,ISTEN NEM, ISTEN -HORRGOD ATYA DE GATYA JÓ KIRÁLY, AZAZ KI AKI RULL? Nincsak akik első ersztések,azok mind királyok lesznek, de azok is, aki most zitt az van, ki az aki a legjobban tud hazudni ámitani hajbókölni? -HAZUR DIK? -KID?
                       Innenn... na most monduk,neked nem lenni kell, hanem te az MI ATYÁNK A MI MENNYÜNBE AZAZ MAMATYA GYEREKÉIK ÖRÖK EGYEK, NA MOST HA VALAKIK MEGELŐZNEK BENNÜNKET ISTENNEK ORSZÁGÁBAN? Nem tudtam ugy, hogy akik a saját KÉP-MÁSUKAT IMÁDJÁK,ÉS IMÁDATJÁK, AZOK OLYAN BORZALOM NYOMÓRUKAT -HOZZÁK LÉTRE, AMI SOSE VOLT LESSS $$$...HECC...NA ÉN OTT , KELLENE EGY OLYAN, MINT A MATRIX FILMBEN KÉT TUBUS TUBUS? -AZ EGYIK HOGY EL TUDJA HAGYNI AZ TESTÉT,NA AZ ANYAGOT MINDENHOGY, DE MOST AZ ANYAGNAK MEGVAN A MAGA KÖR UTJA, ÉS FITA, HA NEM AZ ÉLETET? ÉLÉT TÉT, NA AHOZ MAGÁHOZ KELL TÉRJEN, jaja az anyagát el kell tudnia hagyni, ládd a pénzesek faxzsáKosok, magukkal viszik a földet, de nincs olyan, hanem csak GONDOL ÁT LÁT, ha nem, most ott ahova lezupp$$$... lehulahulla hopp...na most az van, hogy amit ők elibet adnak, azt te kajálod? -kajaKos? Értitek, itt az hogy esetleg, a sárt el tudod hagyni, na az az hogy mit eszel? -és ténleg, a kinok amit másnak okozol, azt te ha te gondol öl? -amit akarok, mindegy mellik tubus, a gondolátod meg marad, akkor is ha nem tied? Fitejjuk a KRU-CZIFIXESEKET? FIX SI(R)ONUK? A KINOKAT, BORZALOM HOGY MÁR MI VAN, DE MI LESS...$$$...Fita, ami amit ezek meg jön, a menstrucicis NAGY DURUNGGAL abba annak a közepin áztam..fite nem tudok semminek többer ürölni? -őrülni? -fitelitek mi van?-mi van?
Ave Jász Mariaaa...HUngár Ria ria riadalom?

Előzmény: repcsepista (2200)