The AVE Creative Commons License 2000.08.10 0 0 134
Szasztok!

Először is grataulálok a Dunaferrnek, mert teljesen egyenrangú ellenfele volt a Rosenborgnak.

Néhány észrevétel:

- az első félidőben még mintha tele lett volna a gatya, látták a fiúk, hogy ez nem lesz sétagalopp. Szerencsére a szünet után már a Hajduk ellen megismert, harcos, támadó Dunaferr jött ki, és meg is lett az eredménye.

- Egervári szerintem altatja egy kicsit a norvégokat, hátha elbízzák megukat. Én a meccs előtt 50%-ot mondtam a továbbjutásra, de az első negyedóra után visszavettem 25-re és ezt most is tartom.

- a legkellemesebb meglepetés a meccs hajrája volt. Azt hittem, majd a 70. perc körül oxigénpalackokért fogunk rohangálni, de teljesen felpörögtünk és beszorultak a norvégok. Szerintem ők jobban várták a meccs végét.

- a visszavágóra nézve bíztató lehet, hogy a Rosenborg az előző körben épphogy kiszenvedett egy döntetlen az írek ellen, aztán kikapott bajnokin. Mintha jobbak lennének idegenben... Annak ellenére, hogy 0-0-lal ők a jók, nem fognak védekezni, kb. arra lehet számítani, mint a Hajduk ellen kint. Csak az eredmény is legyen olyan!!!

- a bíró itt is, meg az előző hazai meccsen is köcsög volt, látszik, hogy a Dunaferrnek még(!) nincs respektje nemzetközi szinten. Nagy kár a 3 hiányzóért...

Nagyon várom már a visszavágót, remélem közvetítik :)

Hajrá Dunaferr!!!