EURaklap
2025.12.02
|
|
0 0
14877
|
Kérted majd írjam meg mi lett a történet vége. Elkészültek az új szemüveg. Ugyanaz a Essilor Varilux XR Pro, de az új mérés történt. Mást is mértek. Az újnál az jött ki, hogy nincs szükségem távoli korrekcióra. A cilinder az kellett, de volt némi változás a fokban. Új keretbe kértem és sötétedő réteg nélkül. Ez így már teljesen más élmény. Kb. hasonlót érzek mint amit régebben írtál a Physio 3-ról: majdnem a fiatalkori látásomat adja vissza. Nyilván ez túlzás hiszen nem működik már úgy a szemünk és nem tudunk csak a szemünkkel bárhova ugyanolyn élesen nézni progresszíven keresztül.
A lényeg, hogy a progresszíveknél tapasztalható torzítás, "hintázás" itt nem annyira zavaró. A csatorna marha széles. Élesen és tisztán látok vele ahova nézek. Szinte azonnal megszoktam és ösztönösen használtam mintha nem is progresszív lenne. Szóval ezzel most elégedett vagyok és le a kalappal az optikai üzlet és a dolgozói előtt. Rendkívül türelmesek és segítőkészek voltak. Sőt! Még a munkaszemüvegből is készítettek egy másik félét (EyeZen-t), mert a másik 1+1 akcióba adfottal nem voltam elégedett. Erre is azt kell mondjam, hogy igen jól sikerült. Tökéletes munkaszemüveg a szemeim aktuális adottságaihoz.
Nem tudom írjak-e üzletet, mert nem szeretném ha bárki azt gondolná reklám szóval nem konkretizálom, de mivel te szakmabeli vagy lehet ebből kitalálod: Budapesti, a nevében szerepel az Optika és egy európai ország neve :D |
Előzmény: LátoGató (14848)
|
|