55judit Creative Commons License 4 napja 0 0 96136

Én megértem teljesen ha nem zavarnak a mínuszok, mert rám se lenne hatással ha az én bejegyzésemet jelölnék.  Én úgy gondolom, mindenki saját magának rakja a jelet hogy később ha visszakeres, lássa hogy neki annó melyik hozzászólás tetszett vagy nem. Erre lett bevezetve. Így mindenki tudhatja hogy neki mi tetszett mi nem, viszont mi csak a névhez köthető kommunikációból értünk, a jel nem számít mert nem tudod ki rakta oda.

Elnézésed kérem és nem rosszból írom, Nórával értek egyet.

Nem tartom megfelelő indoklásnak azt hogy azért ide írsz mindent mert más topicot nem nagyon használsz. Ugyanannyi bármelyikbe belekattintani mint ebbe. Ha betartod a szabályokat, mindenki fórumozását megkönnyítenéd amellett hogy a tied nem lenne nehezebb. Hidd el, a kerti-növények- minden téma jöhet,  a nálunk is termő..., a komposztálósat, a tópusi növényeket és még nagyon sok topicot az itt lévők mind látogatják. Hogy ritkán írunk bele? Igen, mert nem szól mindenki mindenhez hozzá úgy mint itt sem, de ha érinti a felvetett téma vagy kérdés, reagál rá aki úgy érzi előrevisz valakit. De olvasunk.

Előzmény: piro para (96133)